Cullera duplica les places de la Dipu et beca amb recursos propis i Almussafes en contractarà set

  • Enguany el consistori cullerenc oferta 36 llocs per a impulsar la formació dels jóvens amb un salari digne

L’Ajuntament de Cullera, en el marc del programa La Dipu et Beca 2017,  concedirà fins a un màxim de 36 beques de formació a desenvolupar en alguna de les seues àrees d’activitat, com ara, informàtica, servicis econòmics, patrimoni històric i museus, medi ambient, casa de cultura o turisme, entre d’altres.

cartell-dipu-te-beca-2017Esta iniciativa per duplicar les beques és una aposta del govern municipal d’oferir noves oportunitats als estudiants de Cullera. A diferència dels programes de beques implementades abans, en aquesta nova etapa el nou govern aposta per dónar l’opció de poder treballar i adquirir experiència professional, guanyant un sou digne.

El termini de presentació de sol·licituds serà entre els dies 12 i 16 de juny de 2017, ambdos inclosos, i es podran presentar en el Registre General de l’Ajuntament, Plaça de la Verge, 5, en horari d’oficina.

De les 36 beques, l’Ajuntament de Cullera cobrirà amb recursos propis 18 i les altres 18 estan cofinançades per la Diputació Provincial de València i el propi Ajuntament.

El període de duració de les beques, que estan dotades amb un import de 500 euros bruts mensuals, començarà l’1 de juliol del 2017 i finalitzarà com a màxim el 31 d’agost del 2017. Les bases i l’instància es poden descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Cullera, en el següent enllaç: http://www.cullera.es/va/report/dipu-beca-2017.

Ajuntament de Cullera


Almussafes contractarà a 7 estudiants universitaris i de formació professional de grau superior

  • Els triats podran aplicar els coneixements adquirits en els diferents departaments de l’administració local

Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes s’ha adherit al Programa “La Dipu et Beca”, amb el qual la Diputació de València i els ajuntaments de la província concedeixen una sèrie de beques perquè els estudiants de titulacions universitàries i de formació professional de grau superior puguen gaudir de dos mesos de treball remunerat en els diferents departaments de les administracions locals i poder aplicar d’aquesta forma els coneixements adquirits en els seus respectius plans d’estudi.

“És de vital importància que els estudiants vagen aplicant l’après mentre es van formant perquè és la millor manera de concloure els estudis amb una experiència que els pot obrir les portes a una ocupació relacionada amb les àrees de coneixement en les quals desitgen treballar i des de l’Ajuntament els brindem l’oportunitat que ho facen prop de casa i rebent un salari pel seu esforç”, destaca l’alcalde d’Almussafes i Regidor d’Ocupació, Toni González.

En total, el consistori municipal almussafeny concedirà enguany, tal com va fer en l’anterior edició, un màxim de 7 beques a persones majors d’edat que estiguen cursant ensenyaments superiors relacionats amb Administració i direcció d’empreses, Magisteri, Activitats Físiques i Esportives, Relacions Laborals, Psicologia, Dret, Gestió i Administració Pública, Ciències Polítiques, Informàtica i Infermeria.

També podran participar en la convocatòria els estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior en Animació i Activitats Físiques i esportives, Integració Social, Informàtica i Infermeria. En concret, per a aquesta edició està prevista la incorporació d’una de les beques als departaments de Secretaria i Economia, tres a Esports, Cultura i Joventut, una a l’àrea de Desenvolupament Local, una a Urbanisme i una a Benestar social.

Remuneració, documentació i termini de sol·licitud
Com s’arreplega en les bases, els contractes seran de 20 hores setmanals, començaran l’1 de juliol i finalitzaran el pròxim 31 d’agost i estan dotats amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, dels quals la Diputació de valència aportarà el 80% i el consistori el 20% restant. Els interessats a participar en la iniciativa hauran de presentar les seues sol·licituds en el Registre General de l’Ajuntament d’Almussafes des de dilluns 5 de juny i fins al pròxim dilluns 12.

Al costat del model d’inscripció hauran d’aportar també una fotocòpia del DNI, els documents que acrediten estar estudiant algun dels citats ensenyaments, fotocòpia de la declaració de la renda de 2015, una declaració jurada que no s’ha gaudit d’una beca d’estudis durant el curs 2016-2017 així com tots els documents que acrediten els mèrits de la persona sol·licitant.

Al final d’aquesta fase, una comissió tècnica analitzarà la informació aportada i procedirà a la baremació que determinarà els qui s’incorporaran a una de les set places disponibles. Totes les qüestions relacionades amb la convocatòria, així com el model d’inscripció, estan disponibles en el portal web municipal.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.