Botigues de Cullera obrin a la nit d’aquest divendres per a oferir descomptes i activitats

  • L’associació de comerciants celebra la Nit de Compres. ACECU sortejarà un xec regal de 100 euros entre els assistents

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) celebrarà aquest divendres 9 de juny la Nit de Compres (la popularment coneguda com Shopping Night en altres ciutats). Unes trenta botigues obriran les seues portes de 9 a 12 de la nit i oferiran als clients regals, descomptes, degustacions i música en directe, entre altres activitats.

Des de ACECU van assenyalar que “en l’associació sempre estem treballant per a organitzar activitats que donen vida a la ciutat i suposen una oferta d’oci atractiva per als veïns de Cullera”. Així, dinou comerços del centre del poble i altres deu del barri turístic de Sant Antonio romandran oberts i oferiran múltiples activitats i ofertes en els seus productes.

En aquesta iniciativa, que se celebra per primera vegada a Cullera, participaran tendes de tot tipus: de roba, complements i bosses, sabateries, òptiques, d’esports, de menjada gourmet, de dolços, un forn, cafeteries, un restaurant, una floristeria, una tenda d’electrodomèstics, llibreries, tendes de roba infantil, una rellotgeria, un centre d’estètica i una tenda de telèfons mòbils.

A més, ACECU sortejarà un xec regal de 100 euros entre els veïns que visiten les tendes. En concret, per a entrar en aquest sorteig cal visitar sis comerços (no és necessari comprar res) i en cada tenda s’encunyarà un segell. El client lliurarà aquest fullet amb els encunys en l’última tenda que visite i, després, es farà un sorteig per a conèixer al guanyador.

També hi haurà un trenet que portarà gratuïtament a la gent entre les diferents àrees comercials. La inauguració de la Nit de Compres tindrà lloc aquest divendres a les 21 hores en el Mercat Municipal.
Els comerços del centre del poble que participaran són: Atmosfera Sport, Betty Shoes, Cafeteria Mediterrani, Cafeteria Mossets, Calçats Elx, Cultivita Ecotienda, Floristeria Carol, La Bombonera del Mercat, La Comarca dels Sabors, La Crème, La Lluna de l’Infant, Lüa, Mercat Cafè, Milar-Alberto González, Nova Xúquer, Opticalia Marel, Papereria Kevin, Petit Detall i Querubí Moda Infantil.

Mentre que les tendes de Sant Antoni són: Calçats Elx, Centre d’Estètica Bardana, Don Kiko, Giner Maletes i Bosses, Vodafone-Grup Llorca, Forn Pastisseria Oasi, Opticalia Mediterrània, Paco Camós-Valkara Viatges, Rellotgeria Julián Martínez i Restaurant L’Alegre.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.