L’Ajuntament de Sueca atorgarà la Medalla d’Or de la Ciutat a Raül Cuenca

L’Ajuntament de Sueca atorgarà la Medalla d’Or de la Ciutat a Raül Cuenca
  • Als seus 37 anys acumula vint-i-tres títols nacionals i diferents podis continentals a més del títol de campió europeu de Billar al Quadre 71/2

El govern municipal de Sueca ha anunciat que proposarà a Raül Cuenca, pluricampió, jugador i president del Club Billar local, per atorgar-li la Medalla d’Or de la Ciutat, una de les distincions més prestigioses amb què un ciutadà pot ser reconegut pel seu poble. Aquesta decisió la feren pública aquesta setmana amb la complicitat de la corporació municipal al complet.

Cuenca acumula al seu palmarés, a hores d’ara, vint-i-tres títols nacionals. A més, la seua carrera, que començà i segueix des de Sueca, és ja reconeguda també en el panorama internacional de billar amb diferents podis europeus i amb el títol recent de campió conmtinental al Quadre 71/2.

A més a més, ocupa el primer lloc del rànquing nacional en la modalitat de jocs de sèrie, una posició que ve revalidant en les últimes temporades, i en les últimes quatre s’ha posicionat també entre el 10 i el 15 al rànquing nacional en la modalitat a tres bandes.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor d’Esports, Vicent Baldoví i una representació nombrosa de la corporació municipal, a més dels seus familiars més íntims i tots els companys del Club Billar Sueca que van poder assistir-hi, van participar en la recepció oficial oferida a l’esportista.

Cuenca, visiblement emocionat, amb prou feines va aconseguir pronunciar unes paraules d’agraïment a tots els presents. Es va mostrar especialment il·lusionat perquè entén este com un gran gest cap a l’esport que ell més s’estima, que dissortadament no compta amb la visibilitat mediàtica, ni tampoc amb el reconeixement popular que mereix. “És molt especial que el seu poble li reconega a u els seus èxits, és per estar-ne molt feliç i content” va manifestar.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada