Álex Pérez guanya a Alcarràs la seua segona carrera de la copa de joves pilots

Álex Pérez guanya a Alcarràs la seua segona carrera de la copa de joves pilots

El suecà Álex Pérez Viadel (Moto Club Sueca), de 14 anys d’edat, ha guanyat avui al circuit d’Alcarràs (el Segrià) la tercera prova de la copa de joves promeses (Youth Riders Cup) organitzada per Chicho Lorenzo, pare del pilot i campió del món de MotoGP, Jorge Lorenzo.

Aquesta segona victòria duu a Álex a liderar la classificació provisional de la competició amb 70 punts. El passat 20 de maig també guanyava al circuit madrileny del Jarama. En la primera de les carreres, també disputada a Alcarràs, va quedar en segona posició. Ara li duu cinc punts d’avantatge a Óscar Núñez.

La Youth Riders Cup és una Copa Monomarca en la qual tots els pilots competeixen amb el mateix model de moto, la Yamaha R3, per la qual cosa la igualtat mecànica és total. Així es garanteix que que siga el talent, el treball, la qualitat del pilot i l’experiència qui marque les diferències.

Té un calendari amb set carreres en els grans circuits espanyols i dues sessions de test que serviran als pilots com stage de formació. Tots els inscrits poden gaudir de la Formació Online ‘Mètode Lorenzo’ al llarg de tot l’any, la qual cosa permet fer un seguiment molt proper de l’evolució de tots els participants.

El pack complet per a poder participar inclou moto, pneumàtics, entrenaments, boxes i vestimenta corporativa per 14.000 euros. Els pilots que competeixen dins de les estructures de les Escoles Lorenzo, es beneficiaren d’algunes condicions especials.

Les inscripcions van ser obertes per a pilots a partir dels 11 anys (amb experiència demostrable i talla adequada), i sense límit d’edat màxima encara que s’ha estudiat cada cas en concret. La pròxima carrera de les que consta la competició està anunciada per al 2 de juliol al Circuit de Cartagena.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.