Pla Assistencial d’Estiu del Departament de Salut de La Ribera

Pla Assistencial d’Estiu del Departament de Salut de La Ribera
  • Es reforcen els Centres de Salut Integrats de Sueca i Cullera, que donaran assistència 24 hores a les poblacions amb major afluència turística

El Departament de Salut de La Ribera ha articulat ja el seu Pla Assistencial d’Estiu 2017 que, com en anys anteriors, reforça les zones costaneres i garanteix una assistència òptima en les 11 zones bàsiques de salut de la comarca.

Este Pla s’ha realitzat amb criteris històrics d’activitat i seguint les línies directrius del Pla d’Estiu de la Conselleria de Sanitat per a tots els departaments. En este sentit, durant el període estival (1 de juliol al 30 de setembre), es garanteix l’atenció durant 24 hores a les 11 zones bàsiques del Departament a través dels centres de salut de referència.

Zones costaneres
Pel que fa a les zones costaneres s’ha reforçat la cobertura a professionals especialment en els dels Centres de Salut Integrats de Sueca i Cullera per tal de donar una millor assistència urgent a les localitats amb una major afluència turística.

Els CSI de Sueca i Cullera compten, a més d’atenció les 24 hores del dia, amb capacitat d’atenció radiològica, llits d’observació i estan situats a escassos minuts de les diferents platges. Així mateix, els consultoris ubicats a les platges es reforçaran respecte a la resta de l’any.

Pel que fa a l’Hospital de La Ribera, durant els mesos d’estiu s’oferirà la mateixa cartera de serveis i especialitats que durant la resta de l’any.

El Dr Vicente Palop, Director Mèdic Assistencial de Departament de Salut de La Ribera, afirma que “el Pla Assistencial d’Estiu 2017 permet cobrir amb les màximes garanties les necessitats sanitàries de la població de la comarca durant el període estival, tant en Atenció Primària com en Atenció Especialitzada”.

En este sentit el doctor Palop ha remarcat que “el Pla està basat en l’anàlisi de l’històric d’activitat i en l’experiència en la gestió en 18 anys”. “En els últims anys amb similars criteris la normalitat ha estat la tònica general sense que s’hagen produït incidències significatives”.

Departament de Salut de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.