L’ADL de Ajuntament d’Almussafes llança una web específica d’ocupació

L’ADL de Ajuntament d’Almussafes llança una web específica d’ocupació
  • L’Agència de Desenrotllament Local va impartir ahir els dos primers tallers per a registrar-se en el nou portal d’ocupació, ‘Portalemp’

Amb la finalitat de continuar acostant-se al ciutadà aprofitant les noves tecnologies i afavorint la transparència en la gestió, l’ajuntament ha inaugurat esta setmana un nou lloc web per a l’emprenedor, l’ocupació i l’empresa. Esta ferramenta interactiva, transparent, accessible i dinàmica servirà per a millorar i agilitzar els tràmits a l’hora d’apuntar-se a l’ADL del municipi, autoritzada pel SEPE (Servici d’Ocupació Públic Estatal), ja que tant demandants com empreses poden donar-se d’alta omplint les seues dades en línia, evitant esperes i accedint a la plataforma tots els dies a qualsevol hora.

Ahir pel matí se celebrà en l’aula d’informàtica del CMFPA d’Almussafes les dos primeres sessions pràctiques per a inscriure els demandants que es troben registrats en la borsa de treball local. Un total de 22 persones han sol·licitat este nou servici, i els tallers continuaran programant-se durant les pròximes setmanes per a completar les altes dels quasi 500 demandants actuals.

‘Portalemp’ substituirà a l’habitual base de dades de l’ADL i permetrà als usuaris actualitzar el seu perfil immediatament i comprovar l’estat de la seua candidatura. A més de facilitar els tràmits, la pàgina web genera un currículum estandarditzat en format PDF als usuaris i, per a garantir l’efectivitat del servici, totes les operacions efectuades en línia seran comprovades i validades per l’ADL de l’ajuntament per a rectificar dades errònies i completar els inacabats.

Esta ferramenta específica està concebuda com un espai que solucionarà qualsevol dubte relatiu a la busca de treball, formació o obertura d’un negoci. Així mateix, ‘Portalemp’ disposa d’una àrea per a emprenedors, un apartat amb informació d’especial interés per al demandant i un altre dissenyat per a les empreses. El portal també compartix tota les novetats relacionades amb els cursos de formació, a més de la normativa i consells útils que poden solucionar dubtes concrets, com per exemple com enfrontar-se amb èxit a una entrevista laboral.

Segons posa de manifest el primer edil, Toni González, “el nou servici vinculat a l’ADL pretén reforçar la intermediació laboral entre els ciutadans en situació de busca de treball i millora d’ocupació, inscrits en la plataforma, i les empreses que necessiten cobrir els seus vacants”. “D’esta manera i, com a gran novetat, és el propi veí qui tria les ofertes i no els tècnics de l’ADL”, apunta.

A partir de hui, per a utilitzar este portal i accedir a les ofertes que estiguen obertes els interessats hauran de donar-se d’alta com a demandants de forma online i completar el seu currículum. La inscripció es pot efectuar a través d’un apartat inclòs en la web municipal, www.almussafes.es, o per mitjà de la pròpia pàgina recentment creada: ocupacio.almussafes.org. D’una altra manera, apareixeran com inactius en la base de dades local.

Per a participar en els tallers programats en el CMPFA, les persones han d’apuntar-se per telèfon, cridant al 961782215 o dirigint-se a l’oficina de l’ADL, situada en la segona planta del centre de salut de la població, en el carrer Drassanes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.