La Diputació talla al trànsit la carretera de Sueca a Riola sense avisar

La Diputació talla al trànsit la carretera de Sueca a Riola sense avisar
  • El vial tindrà el pas restringit durant un mes mentre es realitzen obres per habilitar una vorera i substitueixen una canonada d’aigua

La Diputació de València ha tallat al trànsit sense previ avís el camí a Riola, en el terme de Sueca, vial (CV-505) que forma part de la Xarxa de Carreteres de l’ens provincial. Centenars de veïns de la comarca s’han vist sorpresos des de dilluns passat en trobar-se impedit l’accés per obres el tram que va des de l’escorxador a la rodona de les casetes del camí de Riola, cruïlla que enllaça amb les carreteres d’Albalat (CV-515), N-332 i l’entrada a Sueca.

maig-2017-tall-cami-sueca-riola-2Només l’Ajuntament de Sueca va advertir d’aquesta eventualitat tres dies després, és a dir, ahir dimecres. El pas de vehicles estarà restringit al llarg de quatre setmanes aproximadament, mentre duren els treballs, asseguraren ahir des de l’ajuntament suecà.

L’alternativa per a entrar de Sueca des de Riola és el camí de serveis que uneix la carretera de Riola amb la senda de les Vaques i la rodona que dóna accés a la A-38, a l’alçada del pont de la carretera Corbera. O entrant cap a l’assut a buscar els Canos i la carretera d’Albalat (CV-515). I per a eixir de Sueca la mateixa carretera d’Albalat o per Fortaleny a Riola. La Diputació ha obviat en aquest cas el costum avisar d’aquests talls de vials amb suficient antelació proposar alternatives per al trànsit.

“La Diputació de València ha previst portar a terme els treballs per millorar l’accés de vianants a l’Avinguda de Riola” han afirmat des del consistori mitjançant una nota de premsa. Es refereixen a l’actuació denominada “Eliminación de barreras arquitectónicas e itinerarios peatonales; 4ª fase” del Pla provincial d’Obres i Serveis (PPOS) del 2016. Les obres van ser pressupostades en 147.201,37 euros.

Els treballs aniran a càrrec del Servei de Conservació i Explotació de l’Àrea de Carreteres i infraestructures de l’ens provincial, segons informen des de l’ajuntament en l’esmentada nota. L’objectiu és posar en valor edificis de l’entorn pròxim de la localitat, com són l’escorxador municipal i l’ermita de Sant Roc i facilitar, alhora, l’accés als diferents itineraris i rutes que es desenvolupen al voltant de l’Assut de Sueca i els marges del riu Xúquer.

Nova canonada d’aigua
Des de l’entitat pública empresarial Aigües i Sanejament de Sueca aprofitaran aquestes obres per a procedir a la renovació de 400 metres de la canonada general d’abastiment d’aigua a la població. L’actual és de fibrociment instal·lació, material va quedar prohibit el seu ús i comercialització el 2002 en el nostre estat pel seu potencial cancerigen. Ara serà substituïda per un nou conducte de 400 mm, de major diàmetre que l’actual i de foneria dúctil.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.