Carta de la Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera als ajuntaments

Carta de la Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera als ajuntaments

La Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera, ha enviat un escrit a les alcaldies i regidories dels Ajuntaments de La Ribera perquè estiguen atents i no siguen còmplices de la campanya de falsedats i manipulació de l’empresa Ribera Salud en el procés del pas de la gestió privada a la gestió pública del Departament i Hospital de La Ribera.

En moltes ocasions estan apareguent escrits de Ribera Salud o de la seua Associació de Directius en mitjans informatius municipals, o es fan manifestacions aprofitant actes de promoció de la Salut a col·lectius locals, on es fan judicis de valor i es donen informacions falses sobre el final del contracte amb Ribera Salud  la reversió de la gestió del Departament i Hospital de La Ribera a la Conselleria de Sanitat l’1 d’abril de 2019.

És per açò que cal que les alcaldies i regidories dels Ajuntaments de la comarca haurien d’estar atentes en no caure en les estratègies de màrqueting de l’empresa Ribera Salud, que busquen i propicien qualsevol oportunitat per a fer propaganda de les bondats de la seua gestió i fer-se fotos amb les autoritats locals, amb un intent de seguir manipulant l’opinió pública per tal de seguir fent el Seu Negoci amb la Nostra Salut.

Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera


 Carta als ajuntaments de la Ribera

Sr/a Alcalde/ssa
Srs./Sres. Regidors/es:

És molt probable que el grup municipal del seu partit compartisca amb la Plataforma de la Ribera en defensa de la Sanitat Publica els principis de transparència, imparcialitat, objectivitat i accessibilitat que ofereix el Sistema Públic de Salut a la ciutadania.

Igualment, és segur que compartim que la Sanitat i la millora de la Salut són un dret que els poders públics han de cuidar i preservar, no un negoci en mans d’empreses privades, especuladors i grans corporacions, que l’únic que pretenen és repartir beneficis a costa de la nostra Salut. Empreses privades com Ribera Salud, gestionen la nostra Sanitat en exclusiva des de 1999, per a ells som una oportunitat de negoci.

El seu Ajuntament també haurà tingut l’oportunitat de debatre i aprovar mocions a favor de la Sanitat Pública i coincidir amb el Govern Valencià en que cal posar punt i final a aquest experiment del PP de la gestió privada del Departament i Hospital de La Ribera, ara en mans de Ribera Salud.

Per altra part, és públic i notori que Ribera Salud està utilitzant tots els mecanismes que pot per exaltar el model de concessió en el seu benefici. De fet, l’empresa, de forma deslleial amb l’administració, intenta boicotejar repetidament a la Conselleria de Sanitat recorrent judicialment totes i cadascuna de les accions administratives, a la vegada que pretén posar a la opinió publica en contra de l’Administració sanitària per seguir amb el seu negoci, el negoci de la nostra Salut.

Entenem que és una contradicció aprovar mocions recolzant la reversió de la gestió de la Sanitat a la Conselleria i, al mateix temps, facilitar la publicitat i la propaganda que l’empresa hàbilment col·loca en diferents mitjans municipals magnificant la bondat del seu negoci i fent vore a la ciutadania que hi ha una sintonia i certa complicitat entre les autoritats municipals i els dirigents i objectius empresarials de Ribera Salud.

Per tot açò, des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, en nom de les entitats que la composen, els preguem que no caiguen en l’error de participar directa o indirectament en actes de propaganda de Ribera Salud, ni deixar que es publiciten o facen propaganda en fullets, revistes o actes municipals amb la excusa d’esponsoritzar qualsevol esdeveniment local. Perquè la nostra Salut no hauria de ser el seu Negoci.

Maig de 2017

Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera

Asociación Síndrome de Asperger de la Ribera (ASARI), Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA), CCOO La Ribera, Compromís per L’Alcúdia, Assemblea d’Alginet, Compromís per la Ribera Alta i per la Ribera Baixa, EQUO-Els Verds, Esquerra Republicana Ribera Alta i Ribera Baixa, EUPV- Ribera Alta i Ribera Baixa, FAPA València, Intersindical Valenciana-La Ribera, La Ribera en Bici, Més Algemesí, Plataforma de la Ribera en Defensa de la Llei de Dependència i Autonomia Personal, Podem La Ribera, PSPV-PSOE de La Ribera, Reiniciem Carcaixent, SIMAP-La RIbera, UGT- La Ribera, Xúquer Viu

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.