L’Ajuntament d’Almussafes augmenta a 130.800 euros les subvencions esportives

L’Ajuntament d’Almussafes augmenta a 130.800 euros les subvencions esportives
  • La regidoria incrementa la partida econòmica un 5% respecte a l’any passat i crea una línia d’ajudes dotada amb 3.500 euros per a la promoció dels esportistes amb diversitat funcional

L’Ajuntament d’Almussafes acaba de publicar una resolució mitjançant la qual notifica a les entitats esportives situades en el municipi com queden distribuïdes les subvencions ordinàries concedides per a l’exercici 2017. En total, el consistori repartirà enguany 130.800 euros en ajudes i beques per a la promoció de l’activitat esportiva en la població. Aquesta xifra suposa un augment del 5% respecte a la quantitat reservada per a aquesta qüestió en els pressupostos de 2016.

“Amb aquesta mesura busquem reafirmar el nostre compromís amb l’esport i contribuir a alleugerir la inversió que suposa mantenir una entitat esportiva i participar en les competicions convocades per cada disciplina. A Almussafes comptem amb un gran talent i és necessari recolzar-lo perquè tot l’esforç realitzat puga donar els fruits merescuts”, assegura el regidor d’Esports, Pau Bosch.

L’equip de govern continua d’aquesta forma amb l’increment que ja va aplicar en el pressupost de 2016, any en el qual es va produir un augment del 6,95% respecte a l’exercici anterior. No obstant açò, la distribució de les partides ha patit modificacions amb l’objectiu de millorar la gestió dels recursos disponibles.

Així, malgrat que la quantitat destinada a subvencions ordinàries passa de 61.600 a 45.600 euros, l’import total per a ajudes extraordinàries s’incrementa en 11.000 euros fins a situar-se en 32.400 euros. A més, la inversió dedicada al material no inventariable s’amplia fins als 14.300 euros, 3.000 euros per sobre del reflectit en els comptes anteriors, i la relativa a l’adquisició de trofeus també augmenta i passa de 10.400 a 14.400 euros.

Beques per a esportistes amb diversitat funcional
Una de les grans apostes de l’actual govern municipal en aquest àmbit és la concessió de beques per a esportistes, que a poc a poc també ha vist com guanyaven protagonisme. En aquest sentit, les dedicades a esportistes d’elit passen de 6.000 a 6.500 euros de pressupost i es mantenen en 6.000 euros les dirigides a joves esportistes. Com a novetat, enguany s’ha creat una nova línia d’ajudes dirigides a esportistes amb diversitat funcional, que en aquesta ocasió repartirà un total de 3.500 euros.

Després de la presentació i posterior baremació de les sol·licituds presentades per les entitats esportives, l’àrea d’Esports acaba d’anunciar la concessió de les subvencions ordinàries, de les quals seran beneficiàries un total de 19 associacions, rebent de forma conjunta un total de 74.813,85€, quantitat en la qual s’inclou el material inventariable i no inventariable i els trofeus. Tal com succeeix habitualment, una vegada concedida la subvenció, l’Ajuntament procedirà a un primer pagament del 50% del seu import, mentre que el 50% restant s’abonarà una vegada hagen justificat la despesa realitzada, tràmit que podrà realitzar-se entre l’1 de setembre i el 31 d’octubre d’aquest 2017.

A esta quantitat, cal sumar-li els 66.306 euros que se li concedeixen al Club de Futbol, a través del conveni en vigor que regula esta subvenció nominativa.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.