Favara tanca el cicle ‘Famúsic’ d’actuacions de cantants i grups en acústic

Favara tanca el cicle ‘Famúsic’ d’actuacions de cantants i grups en acústic

L’Ajuntament de Favara a traves de la Regidoria d’Educació i Cultura va organitzar un cicle de concerts amb format acústic nomenat “Famúsic”.

Aquest cicle de concerts acústics tenen com a finalitat donar a conèixer als músics emergents i poc coneguts de les comarques valencianes que pretenen obrir-se pas al mon musical a més de proporcionar una estona agradable per al públic en general.

Aquest cicle va estar dividit amb tres concerts en tres setmanes, concerts realitzats íntegrament en la sala d’Exposicions de l’Antic Convent en el que el primer grup en iniciar aquest cicle va ser “Worlds Sound Trio”. Aquest conjunt riberenc format per contrabaix, banjo i violí va mostrar les seues habilitats en la interpretació de les músiques del mon, en concret de Rusia, Irlanda i Americana.

La segona setmana va ser el torn de Lupe Català. La cantautora pop valenciana va interpretar junt el guitarrista Ruben Sancho cançons propies i que estan recollides en els seus dos discs publicats. Ja per finalitzar el cicle les germanes Nuria i Andrea “Baldwins Sisters” varen ser les encarregades de versionar cançons clàssiques molt conegudes interpretades amb veu i guitarra acústica on que el públic assistent va gaudir del moment.

El nombrós públic present va rebre amb bona acollida  aquests tipus d’esdeveniments musicals per la molt bona qualitat dels intèrprets i per la iniciativa de l’Ajuntament de Favara en potenciar aquestes jornades musicals.

Ajuntament de Favara
Regidoria d’Educació i Cultura


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.