L’Hospital de la Ribera rep una altra visita sorpresa de la Conselleria de Sanitat

L’Hospital de la Ribera rep una altra visita sorpresa de la Conselleria de Sanitat
  • La Directora General d’Alta Inspecció s’ha presentat aquest matí sense previ avís a la gerència de l’Hospital; per contra, sí han sigut avisats alguns representants sindicals

La Directora General d’Alta Inspecció, Isabel González Álvarez, ha visitat aquest matí per sorpresa l’Hospital Universitari de la Ribera sense prèvia notificació a la gerència del centre. En la seua visita ha estat acompanyada pel Comissionat en l’Hospital d’Alzira, Antonio Enguix, i per representants sindicals de la Ribera, alguns dels quals sí se’ls havia comunicat prèviament la visita.

En el seu recorregut, la Directora General ha visitat, entre altres àrees, Urgències, UCI i Radiodiagnòstic, en el que alguns professionals han qualificat com una inspecció.

En aquest sentit, el Dr. Javier Palau, gerent del Departament, ha assegurat “no entendre que no es complisquen les mínimes regles de cortesia amb la direcció de l’Hospital i que es realitze una possible labor inspectora sense seguir la normativa que marca la pròpia Conselleria, que obliga a la notificació i identificació prèvia”. “Aquesta iniciativa improvisada ha produït a més un retard en la labor assistencial en requerir molt temps a diferents professionals”, ha assegurat Palau.

El gerent de la Ribera ha demanat “respecte pels professionals del centre la labor del qual és qüestionada permanentment i són sotmesos a constants inspeccions”. Cal recordar que en un any i mig l’àrea d’Urgències de l’Hospital d’Alzira ha sigut sotmesa a fins a 4 inspeccions per part de la Conselleria de Sanitat, a més d’altres àrees.

D’altra banda, Palau ha assegurat que “la Conselleria ens demana col·laboració i, per contra, manté el seu afany de persecució i de menyscabar el prestigi d’una empresa valenciana, Ribera Salut, que genera ocupació i riquesa”. En aquest sentit, es pregunta “per què no es té el mateix afany inspector amb la resta d’hospitals públics de la Comunitat quan estem llegint constantment en mitjans de comunicació com molts centres estan saturats, pacients en els passadissos i habitacions doblegades”.

En aquest sentit, “no entenc com la Conselleria de Sanitat s’obstina a desacreditar la qualitat de l’Hospital de la Ribera, quan el propi Síndic de Comptes en la seua recent auditoria, encarregada per l’Administració, avala la qualitat d’Alzira amb nombroses dades, a més de la seua eficiència i la satisfacció dels pacients”.

Hospital de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.