La Fiscalia investiga gestió urbanística de quan Gil, Baldoví i Campillo foren alcaldes de Sueca

La Fiscalia investiga gestió urbanística de quan Gil, Baldoví i Campillo foren alcaldes de Sueca

La Fiscalia de l’Audiència Provincial de València investiga contractacions i decisions en matèria d’Urbanisme dels anys en els quals Salvador Gil, Joan Baldoví i Salvador Campillo van ser alcaldes de Sueca.

Dins les diligències d’investigació de caràcter penal, el ministeri fiscal ha demanat a l’ajuntament documentació relacionada amb direccions facultatives d’obres municipals i plans d’urbanització i redacció de projectes.

En concret reclama els contractes de tres arquitectes tècnics i un arquitecte. La investigació afecta a la rehabilitació del Molí fariner per a Biblioteca (arquitecte tècnic); redacció dels projectes i direcció de les obres Casal Multiusos, noves dependències de la Policia Local i el Graner de la Passiega per a Casal de la Joventut (arquitecte tècnic i arquitecte); i la direcció de diversos projectes d’urbanització.

A més a més, la petició de la Fiscalia es fa extensiva a les llicències d’apertura d’activitats de tres comerços i una empresa. Celia Beltrán, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sueca ha demanat una reunió al govern municipal amb la finalitat de conéixer detalls sobre aquesta actuació de l’Audiència provincial.

A hores d’ara es desconeix qui, persona, empresa u organisme oficial, haja presentat la denúncia per la qual s’han obert aquestes diligències penals. L’escrit de la fiscal va arribar a l’ajuntament dimecres passat.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.