El diumenge se celebra la caminada ‘Som Especials’ del centre Miquel Burguera de Sueca

El diumenge se celebra la caminada ‘Som Especials’ del centre Miquel Burguera de Sueca

El Centre d’Educació Especial Miquel Burguera de Sueca ha convocat, un any més, la Caminada Urbana Som Especials que es durà a terme el pròxim diumenge i en la que poden participar totes aquelles persones que ho desitgen.

La caminada eixirà del Passeig de l’Estació a les 11 hores, tindrà un recorregut urbà senzill i finalitzarà a les instal·lacions del centre. Aquesta activitat lúdica es convoca amb l’objectiu d’acostar i donar a conéixer a tots els participants l’espai i la tasca educativa que desenvolupen al centre.

Abans d’emprendre l’eixida, l’Associació de Mares i Pares d’alumnes (AMPA) del col·legi farà públic un manifest en què es reivindicarà uns mitjans de transport públics accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. El document està motivat per un episodi recent en què un alumne del centre no va poder disfrutar d’una excursió perquè el transport amb el qual viatjaven la resta de xiquets no estava adaptat.

A més a més, els assistents al punt d’eixida i participants podran col·laborar fent la seua aportació adquirint els productes commemoratius d’aquesta tercera edició de caminada.

Els representants del centre expliquen que l’objectiu de la trobada és doble: d’una banda l’AMPA torna a organitzar-la amb el fi d’obtenir recursos per costejar les activitats i les eixides que es programen al llarg del curs; i d’altra, amb aquesta iniciativa es busca també que se’ls conega encara més i visibilitzar així la tasca i els alumnes del centre que estan necessitats d’una atenció i educació especial.

La marxa compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca i diverses firmes comercials. En finalitzar la caminada els assistents podran gaudir també amb la dansada que ha organitzat el Grup de Danses l’Almogàver de Sueca i l’Associació Cultural La Xala.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.