Cuenca defensa aquest cap de setmana a Sueca el Campionat d’Espanya al Quadre 47/2

maig-2017-sueca-retall-cartell-billarEl Club de Billar Sueca acull aquest cap de setmana la fase final del Campionat d’Espanya de la modalitat al Quadre 47/2.

Una vegada més, els millors especialistes podran veure’s a les instal·lacions del Poliesportiu Cobert de la capital de la Ribera Baixa.

El suecà Raül Cuenca, primer en el rànquing estatal i vigent campió, defensa el títol guanyat l’any passat a Vic, davant el subcampió, Esteve Mata i els medallistes de bronze, Carles Tuset i Joan Espinasa. Cuenca es va proclamar campió d’Europa de la modalitat 71/2 el passat cap de setmana a la ciutat alemanya de Brandenburg.

Divendres, de 9 a 20 hores, es disputarà la fase de preclassificació, a la distància de 150 caramboles) amb José Felguera, Ramon Agut, José L. Peláez i José Albert com a caps de sèrie dels seus respectius grups.
La classificació (200 caramboles) es jugarà dissabte, en el mateix horari, i tindrà com a caps de grup a Cuenca, Mata, Tuset i Espinasa, medallistes de la temporada passada.

I a 250 caramboles es disputaran els quarts de final que estan previstos a partir de les 9:30 de diumenge; les semifinals, a les 12; i la final, a les 16 hores. L’entrada és gratuïta. La direcció esportiva d’aquesta competició corre de la mà de José-María López.

RBi

Tots els horaris de la competició. PDF des dela web de la federació.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.