El pilot de Corbera Arón Canet guanya a Jerez el seu primer Gran Premi

El pilot de Corbera Arón Canet guanya a Jerez el seu primer Gran Premi

El pilot de Corbera, Arón Canet, s’ha imposat aquest matí en la categoria de Moto3 del Gran Premi disputat a Jerez. Ha guanyat en una emocionant carrera després de situar-se líder en l’última corba.

Havia sigut el més ràpid en el warm up. S’ha escapat en l’eixida amb el grup de cap al costat de Martín i Fenati, però els uns i els altres s’han vist immediatament embolicats en un grup de sis en lluita per les posicions de podi.

Després d’una eixida de pista en la meitat de la carrera, Canet ha aconseguit no perdre contacte amb el grup. Arribada l’última volta el pilot valencià ha lluitat entre els cinc primers, superant a Fenati i Mir en l’última corba per a fer-se amb la primera victòria del seu palmarés en el Campionat del Món.

“El millor regal per al dia de la mare”
El jove pilot nascut a Corbera l’any 1999 ha manifestat al final de la carrera que “aquesta victòria és el millor regal que li podia fer a la meua mare en un dia com avui”. Després d’afirmar que “ha sigut una carrera molt complicada”,ha explicat que “al principi pretenia situar-me en les primeres posicions i intentar tirar per a trencar el grup, però la lluita era molt intensa i ho feia molt complicat”.

“Després d’un toc amb Darryn Binder m’ha fet perdre diverses posicions; i després, amb la carrera més ralentida, no em resultava tan complicat avançar i he pensat a atacar a final de carrera situant-me quart o tercer, la qual cosa era perfecte per a l’última corba”, ha afegit.

Canet a assegurat que “aquest circuit em costava molt, però després d’aquesta carrera crec que ja puc dir que m’agrada; a part, en un dia tan especial com avui hem tirat molt de menys al nostre team manager, Jordi Arquer, que esperem que es reincorpore ràpid”.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada