El pilot de Cullera Vicent Pérez correrà en el GP de Jerez de la mà de Real Avintia Racing

El pilot de Cullera Vicent Pérez correrà en el GP de Jerez de la mà de Real Avintia Racing

El pilot Vicent Pérez, natural de Cullera (València), correrà aquest cap de setmana en la categoria de Moto 3 del Gran Premi de Motociclisme que se celebra a Jerez. El jove pilot participarà en aquesta competició de la mà de l’equip Real Avintia Racing.

Després de conèixer ahir la notícia, Pérez es va mostrar molt satisfet. “Per a mi és una oportunitat molt important i vaig a donar-ho tot”, va assenyalar. El jove de Cullera ja es va estrenar l’any passat en una carrera del mundial quan va competir en el GP de Cheste a novembre.

La bona actuació en aquesta competició va confirmar la línia ascendent que segueix la carrera d’aquest pilot de 19 anys d’edat i la seua participació en el GP de Jerez d’aquest cap de setmana li situa ja com un pilot amb una àmplia projecció.

Pérez va voler agrair l’oportunitat que li brinda l’escuderia Real Avintia Racing; a més va agrair també el suport que li ha mostrat el seu patrocinador, Blumaq i el seu manager, el suecà Tomás Llopis. Els entrenaments lliures del GP de Jerez començaran aquest divendres i diumenge serà el gran debut de Pérez en terres andaluses.

El cap de setmana passat Pérez va començar la temporada 2017 en el FIM CEV de Moto 3 del circuit d’Albacete, on el cullerenc va quedar en desena posició. Pérez va perdre moltes posicions ja que que va haver d’esquivar la caiguda del pilot madrileny Raúl Fernández, però finalment va remuntar posicions i va acabar dècim.

Vicent Pérez va començar a córrer amb 6 anys i un any després es va unir a l’escola de motociclisme valenciana Cuna de Campeones. El jove ha sigut subcampió d’Espanya de Moto 3. La passió per les motos li ve de família, el seu pare, Vicent Pérez, ja va ser pilot.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.