Les receptes tradicionals s’imposen al Concurs de Dolços de Pasqua de Favara

Les receptes tradicionals s’imposen al Concurs de Dolços de Pasqua de Favara

L’Ajuntament de Favara a traves de la Regidoria de Patrimoni va organitzar el passat 12 d’abril el II Concurs de Dolços de Pasqua. La intenció de l’Ajuntament promoure la participació per a promocionar les habilitats culinàries dels veïns i veïnes del poble com a bé patrimonial local i donar a conèixer la varietat de dolços que habitualment s’elaboren en Favara.

Al II Concurs de Dolços de Pasqua els participants elaboraren els seus dolços amb receptes tradicionals heretades dels seus avantpassats on donen a conèixer les seues habilitats en l’elaboració dels dolços tradicionals.

Amb la presentació dels seus dolços el jurat, format per professionals en l’àmbit de la restauració com Jaume Galan i dels forns del poble, Forn Miñana i Forn de Tano a més de la  representant local de les Mestresses de Casa Tyrius puntuaren el sabor, la presentació, la tradicionalitat, el aroma entre altres qüestions.

Els premiats d’aquesta segona edició varen ser Rosa Maria Salvador en primer lloc amb “Coca de Panses i anous”, en segon lloc va ser per a Juan Bautista Vallcanera  amb el típic “Arnadí” i el tercer lloc va recaure per a Inma Nicolau amb una “Tortà de Taronja”.

Els premis de 100€, 75€ i 50€ en vals de compra, varen ser ben rebuts pels premiats amb els quals van poder realitzar les compres de pasqua en els comerços  d’alimentació de Favara.

Ajuntament de Favara
Regidoria de Patrimoni


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.