El ‘Sona la Dipu 2017’ es presenta dissabte a Cullera amb Fangoria com a cap de cartell

El ‘Sona la Dipu 2017’ es presenta dissabte a Cullera amb Fangoria com a cap de cartell
  • Amb el grup d’Alaska i Nacho Canut actuaran Badlands, Meridian Response i Nancys Rubias aquest 29 d’abril

El Sona la Dipu 2017 arranca aquest 29 d’abril a Cullera amb un concert de presentació en el qual estaran Fangoria, Nancys Rubias i dues bandes guanyadores d’edicions anteriors, Badlands i Meridian Response. El concert donarà el punt de partida al programa que per a aquesta edició reforça el seu concepte amb una forta aposta per la promoció de bandes valencianes al llarg de tot l’any.

Així, a més d’oferir als municipis la possibilitat de comptar amb grups del Sona la Dipu per a concerts locals, es repeteix la fórmula iniciada el passat any potenciant la presència de bandes participants en el programa en festivals de referència nacionals i internacionals. Així mateix, dins dels objectius marcats es troben les actuacions d’aquests grups amb artistes de gran presència en el panorama nacional.

En aquesta ocasió, el country i folk-rock de Badlands i i la màgia hipnòtica del dream-pop de Meridian Response seran els que engeguen el concert. Ambdues bandes, guanyadores d’anteriors edicions del Sona la Dipu, compartiran escenari amb Fangoria. El duo format per Alaska i Nacho Canut presentarà en directe el seu últim àlbum “Canciones para robots románticos”, amb temes replets de pop i música electrònica. En aquesta ocasió a més, comptaran amb les carismàtiques Nancys Rubias.

D’aquesta manera, s’engega el Sona la Dipu 2017 que comptarà amb set concerts: la presentació a Cullera, 4 semifinals així com una final i gran final, a la qual seguirà un concert de presentació dels guanyadors. La primera semifinal serà el pròxim 13 de maig a Burjassot dins de la Presentació del Festival de les Arts, amb bandes com Sidonie i La Habitación Roja. Per a més informació, es pot consultar la nova pàgina del Sona la Dipu.

Diputació de València


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.