La gestió pública de la Sanitat com a garantia de transparència, imparcialitat i objectivitat

La gestió pública de la Sanitat com a garantia de transparència, imparcialitat i objectivitat

La Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera està formada per organitzacions i associacions de ciutadanes i ciutadans que:

  • Defensem la gestió directa per part de la Conselleria de Sanitat de la Sanitat Pública de La Ribera del Xúquer com a garantia de transparència, imparcialitat i objectivitat.
  • Defensem que la Sanitat i la millora de la Salut són un dret que els poders públics han de cuidar i preservar, no un negoci en mans d’empreses privades, especuladors i i grans corporacions, que l’únic que pretenen és guanyar diners, a costa de la nostra salut.
  • Defensem la destió directa de la Sanitat Pública perquè l’únic objectiu que té és aconseguir la millor atenció sanitària dels habitants de La Ribera, una Sanitat Universal, Gratuïta i de Qualitat.
  • No volem que empreses privades com Ribera Salud, gestionen la nostra Sanitat i la nostra Salut ja que, per a ells som una oportunitat de negoci. El seu únic objectiu és guanyar diners a costa de tindre menys Metges, menys Infermeres, menys Pediatres, menys Matrones, menys Treballadores Socials, menys Fisioterapeutes, menys Auxiliars, menys Zeladors/es, jornades laborals més llargues, consultes sobrecarregades i sense millores en els centres sanitaris, incomplint els plans d’inversions i d’infraestructures.
  • No acceptem que es qüestione el nostre Sistema Sanitari Públic ni als seus magnífics professionals. Aquest Sistema Sanitari públic ha aconseguit ser un referent mundial per la relació qualitat/preu; és un sistema sanitari dels més barats del món, reconegut pels organismes internacionals, que atén a tota la població sense discriminació i que obtè uns resultats de salut envejats per tots els països.
  • Recolzem la gestió directa de la Sanitat Pública per haver aconseguit que l’esperança de vida en nàixer a l’estat espanyol siga de 83.3 anys, la segona més alta després de Japó, mentre que a EEUU és de 78,8 anys. (Cal recordar que una de les empreses accionistes de Ribera Salud és Centene, que gestiona serveis sanitaris als EEUU.)
  • Exigim que no es prorrogue el contracte amb Ribera Salud per la falta de transparència de la gestió, per la falta de personal, per la saturació de consultes, urgències i centres de salut; per la falta de llits hospitalaris -ens corresponen uns 50 llits més per arribar als ràtios de la Conselleria de Sanitat-; per l’engany de les habitacions individuals -hui en dia la majoria de les habitacions tenen 2 llits i amb prou faena caben 2 butaques per als acompanyants-.
  • Denunciem que l’associació de directius annexa a Ribera Salud només intenta mantenir i defensar els seus interessos i privilegis i els de l’empresa. Que, com va dir una de les portaveus, «nos proclamamos defensores del modelo Alzira, porque no tenemos garantia de que se mantenga nuestro estatus actual». Aquestes persones són els responsables de la falta de materials i de personal, ara mateix.
  • Reclamen que es mantinguen i milloren tots els serveis i prestacions sanitàries actuals de La Ribera i que es deixe d’enganyar a la població sembrant la por i la desconfiança en el millor sistema sanitari públics del món, el nostre.

Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera
Asociación Síndrome de Asperger de la Ribera (ASARI)
Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA)
CCOO La Ribera
Compromís per L’Alcúdia
Assemblea d’Alginet
Compromís per la Ribera Alta i per la Ribera Baixa
EQUO-Els Verds
Esquerra Republicana Ribera Alta i Ribera Baixa
EUPV- Ribera Alta i Ribera Baixa
FAPA València
Intersindical Valenciana-La Ribera
La Ribera en Bici
Més Algemesí
Plataforma de la Ribera en Defensa de la Llei de Dependència i Autonomia Personal
Podem La Ribera
PSPV-PSOE de La Ribera
Reiniciem Carcaixent
SIMAP-La RIbera
UGT-La Ribera
Xúquer Viu


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.