Cullera intensifica la seua promoció turística en el mercat autonòmic i nacional

Cullera intensifica la seua promoció turística en el mercat autonòmic i nacional
  • La ciutat oferix els seus atractius en B-Travel de Barcelona i TurNexo València / Empreses del sector venen paquets d’allotjament i activitats aquàtiques

Cullera intensifica la seua promoció turística en el mercat autonòmic i nacional en el marc del pla biennal d’accions que ha presentat recentment l’ajuntament. La localitat participa este cap de setmana en la fira B-Travel de Barcelona, una de les més importants d’Espanya després de Fitur Madrid.

La regidoria de Turisme ha volgut estar present en esta fira per a obrir-se pas en el mercat català amb una estratègia que dóna a conéixer el producte turístic de Cullera.

La posada en funcionament de Cullera City Tour ha permés estructurar l’oferta d’allotjament, gastronomia i activitats de la ciutat, que ara en una segona fase del projecte s’oferixen paquetitzats, ha explicat el regidor delegat de l’àrea, Javier Cantos.

Paral·lelament, Cullera ha sigut un dels cinc participants en la fira TurNexo València, que es va celebrar este dijous amb la presència de més d’una trentena d’agències de viatges. En esta trobada professional es van oferir paquets d’allotjament i activitats aquàtiques amb una bona acceptació per part del sector.

Reforçar la recuperació
Cantos ha destacat que les accions promocionals que duu a terme Cullera s’han intensificat per a «reforçar» la recuperació de la principal indústria de la localitat, que porta dos anys consecutius aconseguint xifres altament positives. Prova d’açò ha sigut el rècord d’ocupació en esta Setmana Santa, quan s’ha tornat als números dels millors temps de Cullera.

La localitat valenciana destaca per l’estructuració de la seua àmplia oferta turística sobre la base de tres pilars: allotjament, gastronomia i oci. Cullera aposta per oferir al visitant experiències personalitzades i úniques, precisament un dels leitmotivs de la fira B-Travel de la ciutat comtal.

La localitat pretén reforçar l’arribada de visitants d’altres punts d’Espanya i de mercats europeus com ara França, Alemanya i Anglaterra i per açò enguany també participarà en altres fires nacionals i internacionals.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.