Almussafes es converteix en la capital del tennis adaptat per dinové any consecutiu

Almussafes es converteix en la capital del tennis adaptat per dinové any consecutiu
  • La localitat acull el XIX Open de Tennis en Cadira de Rodes de la Comunitat Valenciana de divendres 21 a diumenge

Un any més arriba a Almussafes el Open de Tennis en Cadira de Rodes de la Comunitat Valenciana, l’esdeveniment esportiu que reunirà per dinové any consecutiu als millors jugadors d’aquesta modalitat esportiva.

fangoria-cullera-2017

Venda anticipada d’entrades

El Club de Tennis Almussafes, organitzador del campionat juntament amb la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, la Federació d’Esports de Disminuïts Físics i ara també per la Federació Valenciana de Tennis i la Real Federació Espanyola de Tennis, presentarà oficialment aquesta nit durant un acte públic la nova edició, que començarà demà divendres 21 i es desenvoluparà en les pistes situades en el polígon Industrial Juan Carlos I fins a aquest diumenge 23 d’abril.

Des de demà divendres 21 i fins al pròxim diumenge 23 d’abril, els millors jugadors de tennis adaptat de tot el país es donen cita a Almussafes per a participar en el XIX Open de Tennis en Cadira de Rodes de la Comunitat Valenciana, el guanyador del qual s’alçarà amb el títol de campió de la Copa d’Espanya de la nostra autonomia.

La localitat ha acollit la Copa d’Espanya de Tennis en Cadira de Rodes de manera ininterrompuda durant els últims divuit anys i es prepara ara per a una nova edició del torneig, amb la qual “una vegada més s’obrirà un espai de promoció i motivació de la pràctica esportiva entre el col·lectiu de persones amb discapacitat de la Comunitat i de la resta d’Espanya”, tal com assenyala el president del Club de Tennis Almussafes i director del campionat, Miguel Ribes.

Les quatre pistes de tennis de les instal·lacions esportives situades en el polígon industrial Joan Carles I, inaugurades fa sis anys, acolliran les trobades de simples, dobles i consolidació de les millors raquetes d’Espanya d’aquesta modalitat. En total, s’enfrontaran 16 esportistes, entre els quals es troba Enrique Siscar Meseguer, el murcià que actualment ocupa el lloc número 5 en el rànquing nacional.

També participaran els esportistes situats en els llocs sis, set, nou i deu de la llista, Juanjo Rodríguez, Francesc Prat, Carlos Pina i Jose Coronado, respectivament. La representació valenciana arribarà de la mà d’Eusebio Martínez i Christopher Trivillo. La resta d’esportistes procedeixen d’Andalusia, Madrid, Catalunya, Castella i Lleó, Euskadi, Aragó i La Rioja.

La competició, que està organitzada pel C.T. Almussafes, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, la Federació d’Esports de Disminuïts Físics i ara també per la Federació Valenciana de Tennis i la Real Federació Espanyola de Tennis, compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almussafes, a través de la seua Regidoria d’Esports.

De fet, l’alcalde de la localitat, Toni González, i l’edil d’Esports, Pau Bosch, participaran aquesta nit en l’acte de presentació d’aquesta nova edició, que es durà a terme en l’Hotel Bartos durant un sopar de gala a la qual acudiran autoritats, jugadors, organitzadors i col·laboradors i en la qual es procedirà al sorteig que determinarà els enfrontaments que començaran demà divendres a partir de les 9 hores.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.