Nancys Rubias i Rafael Álvarez «El Brujo», noves confirmacions per a les Festes de Cullera

Nancys Rubias i Rafael Álvarez «El Brujo», noves confirmacions per a les Festes de Cullera
  • El dilluns es posen a la venda les entrades presencialment i per internet amb preu reduït per als veïns

Les Festes Majors de Cullera presenten enguany un cartell de luxe. El regidor de l’àrea, Pere Manuel, ha confirmat hui dues noves actuacions que se sumen a les ja anunciades de Fangoria o Aspecat, entre d’altres. Es tracta del grup de pop, electrònica i glam Nancys Rubias així com de Rafael Álvarez «El Brujo», un dels referents de l’escena actual.

el-brujo

Rafael Álvarez «El Brujo»

El grup que lidera Mario Vaquerizo actuarà la Nit de l’Aurora, el 29 d’abril, a partir de les 23 hores en el circuit Sona la Dipu com a teloners de Fangoria en l’aparcament municipal Enrique Chulio. Les Nancys repetixen a Cullera després del seu èxit en la passada edició del Medusa Sunbeach Festival. La seua presència representa un al·licient per als amants del binomi Alaska i Mario de vore’ls en un mateix concert.

Amb la presència de dos dels grups referència del pop espanyol en un mateix escenari, la intenció de la regidoria de Festes és «rellançar l’atractiu de la Nit de l’Aurora», ha explicat Manuel, per tal que esta celebració assolisca els nivells d’atracció que tenia fa unes dècades.

A més a més, la seua coincidència amb el pont festiu de l’1 de maig fa preveure una assistència massiva. En eixe sentit, el regidor de Festes ha indicat que «a banda de seguir en la línia de dissenyar unes festes de nivell i altament participatives, el que pretenem és que es convertisquen en un referent turístic de forma que el mes d’abril, amb la programació de Setmana Santa i de Festes Majors, Cullera tinga una ampla oferta d’oci per als veïns i els visitants».

El Brujo, per la seua banda, pujarà a l’escenari de la renovada Casa de la Cultura el dimarts 25 d’abril a les 22 hores. La cultura és altre dels puntals d’unes Festes Majors que es caracteritzen per la pluralitat d’activitats per a tots els públics. Oferirà l’espectacle Cómico, en el qual l’actor fa un repàs amb humor a la seua trajectòria dels últims 10 anys, una mostra de l’entramat de les obres que ha protagonitzat arreu dels escenaris.

Venda d’entrades
La venda d’entrades per al concert i l’obra teatral s’inicia el pròxim dilluns, 27 de març. Els tiquets del concert de Fangoria i les Nancys podran adquirir-se presencialment a la Casa de la Cultura de Cullera al preu reduït de 7 euros per als veïns i de 10 euros per a la resta.  També es podran comprar per internet a través de la plataforma www.ticketvip.es amb un cost únic de 10 euros i en taquilla el mateix dia de l’actuació a 15 euros. Les entrades del Brujo es podran adquirir presencialment en la Casa de la Cultura al preu de 7 euros. L’horari de venda anticipada serà de 17 a 20 hores.

Finalment, Pere Manuel ha avançat que les Festes Majors de Cullera, que se celebren del 22 al 30 d’abril, seguiran anunciant novetats al llarg de la pròxima setmana.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.