La Junta Local contra el Càncer d’Almussafes va recaptar 11.078 euros en 2016

La Junta Local contra el Càncer d’Almussafes va recaptar 11.078 euros en 2016
  • El 14 de maig se celebrarà la “Run Càncer”, amb la qual es recaptaran fons a través d’una carrera, una caminada i una prova de patinatge

Una vegada més, la solidaritat dels veïns d’Almussafes torna a quedar demostrada. La Junta Local Lluita contra el Càncer del municipi va aconseguir recaptar un total d’11.078 euros durant l’any 2016 per a contribuir al desenvolupament de les diverses investigacions relacionades amb aquesta malaltia. Per a aconseguir-ho, els 70 socis del col·lectiu van organitzar nombroses activitats benèfiques entre les quals destaquen el multitudinari sopar solidari celebrat durant el període de festes, la col·lecta anual i diverses rifes. A més, l’entitat rep una donació per part del consistori municipal i compta amb el suport de diverses associacions locals, que destinen a aquesta causa els beneficis obtinguts amb l’organització d’algunes de les seues iniciatives.

“Si ens criden per a col·laborar amb nosaltres, allí que anem. Agraïm la implicació de la societat almussafenya, sempre disposada a participar activament en la recollida de fons i sense escatimar en les seues aportacions”, destaca la presidenta de la Junta Local Lluita contra el Càncer d’Almussafes, Adela Lladosa. Actualment, l’entitat compta amb 70 voluntaris inscrits, una xifra que a Lladosa li agradaria incrementar. “Anime a tots els veïns a sumar-se perquè és gratuït i entre tots podrem augmentar la recaptació destinada investigar nous tractaments mèdics per a aquesta malaltia”, assenyala la coordinadora, qui posa l’accent d’aquesta crida en els homes. “Els costa una mica més implicar-se, pel que els convide especialment a ells a incorporar-se al grup, en el qual segur es trobaran a gust”, explica.

Per a seguir col·laborant amb l’Associació Espanyola contra el Càncer, que indica que la supervivència a aquesta dolència s’ha incrementat un 20% durant els últims 20 anys gràcies als avanços mèdics, Almussafes participa en la “Run Càncer. Circuit AECC València 2017”. Aquest esdeveniment aterrarà en la localitat el pròxim diumenge 14 de maig a través d’una cursa, una caminada i una patinada popular que convertiran el passeig del Parc Central, situat enfront de la casa consistorial, en l’escenari d’una gran festa que combinarà esport amb solidaritat.

“Tot el recaptat amb les iniciatives que duem a terme, fins a l’últim cèntim, es destina íntegrament a l’Associació Espanyola contra el Càncer, a través del compte bancari comarcal. En aquest sentit tots els que col·laboren econòmicament han d’estar tranquils perquè les ajuden arriben”, conclou la presidenta.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.