EUPV de Sueca critica els “salaris de misèria” dels empleats del servei públic de recollida del fem

EUPV de Sueca critica els “salaris de misèria” dels empleats del servei públic de recollida del fem
 • Els  sous base diaris establerts en el nou plec de condicions aprovat ahir oscil·len entre els 19,33 i 20,23 euros

Treballadores i treballadors del servei municipal de recollida de residus sòlids i neteja viària de Sueca seguiran percebent salaris de misèria. El govern de Sueca integrat per Compromís i independents amb arrels en el Partit Popular del GISPM va perdre ahir una oportunitat d’or per a posar-se del costat d’aquests 36 operaris que seguiran percebent sous d’entre 11.000 i 16.000 euros anuals.

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Sueca, forçat per una decisió del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, va aprovar pel matí el nou plec de condicions per a la contractació d’aquest servei públic sense que hagen reparat en cap adaptació ni millora salarial. D’aquesta manera condemna a aquests operaris a seguir vivint amb sous base diaris que oscil·len entre els 19,33 i 20,23 euros.

Des d’Esquerra Unida (EUPV) de Sueca denunciem la doble moral d’un govern que es presenta com a progressista quan a l’hora de la veritat, com succeeix en aquest cas, està del costat de les grans corporacions sense aportar solucions de dret a les classes més necessitades. Aquest contracte per a quatre anys, més dues possibles pròrrogues, ascendeix a 1.359.073,57 anuals, IVA inclòs.

EUPV considera que la societat ha de ser justa amb totes les persones, amb aquelles que li presten serveis, i més, en aquest cas, amb els qui cada nit retiren en fem i deixalles dels ciutadans i cada matí netegen els nostres carrers.

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca

NOTÍCIES RELACIONADES:
15 desembre, 2016. Sueca licita per 7,5 milions el contracte de recollida de fem i neteja viària

24 gener, 2017. UGT diu que el Govern de Sueca fa com el PP en els minsos salaris de la recollida de fem

26 gener, 2017. Rèplica del Govern de Sueca al dur comunicat d’UGT-PV sobre sous del contracte del fem

8 març, 2017. El Tribunal Administratiu tomba els plecs per al contracte de la recollida del fem de Sueca


 

 1. avatar
  A las Barricadas 11 març, 2017, 1:36 pm

  ¡Hagamos la revolución ya!!!! Con nuestro invicto líder todos al bar del Ateneo a comenzarla.

  Reply
 2. avatar

  que mos tornen els diners ,la rakel i eixa peloblanco que parla i te mla gepacom sara montiel. quin timo compromis de sueca . i l ateneo no mel toqueu

  Reply
 3. avatar

  QUINA MERDA DE POBLE. IXEN UNS DEFENENT TREBALLADORS ESXPLOTATS AMB PERMÍS DEL ACHUNTAMENT I ATRES VAN FENT BROMETES DE MOLT MAL GUST ( TINDRAS INTERESOS EN EIXÒ PAIO)

  Reply
 4. avatar

  Amic TREBALLAOR, en aquest món tots els paios tenen interesos. El paio que redacta els comunicats d’Esquerra Unida també.

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.