La Diputació col·laborarà amb Favara en l’estudi sobre la problemàtica de la seguretat vial del municipi

La Diputació col·laborarà amb Favara en l’estudi sobre la problemàtica de la seguretat vial del municipi
  • El diputat Pablo Seguí es reuneix amb el primer tinent d’alcalde, Rafa Gisbert, per abordar matèries relacionades amb una circulació segura per a vehicles i vianants

El diputat de Carreteres i Infraestucturas, Pablo Seguí, s’ha reunit amb el primer tinent d’alcalde de Favara i regidor de Serveis Municipals i Patrimoni, Rafael Gisbert, per a tractar sobre diversos temes que preocupen a la població, en referència a la seguretat vial en les carreteres titularitat de la Corporació provincial i que travessen el municipi.

Entre els principals assumptes tractats, destaquen la realització de passos per als vianants, baranes de protecció, així com altres elements enfocats a millorar la seguretat vial. L’àrea de Carreteres ha donat llum verda al fet que s’estudie cadascuna de les necessitats del municipi en aquest àmbit i es vagen escometent segons es marquen les prioritats.

Per a fer possibles aquestes millores, la institució provincial, a través de l’àrea de Carreteres, enviarà a la zona a responsables de la demarcació i de seguretat vial del departament per a marcar prioritats i terminis d’actuació. Així mateix, l’equip municipal ha assenyalat la possibilitat de crear una rotonda i una variant en l’eixida de l’autopista AP7 a Favara.

Davant aquesta petició, l’àrea de Carreteres ha indicat que s’estudiarà a partir de que el Ministeri finalitze les obres de la variant que estan previstes presumiblement per a 2020.

Diputació de València


 

  1. […] primer Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Favara, Rafael Gisbert es va reunir recentment amb el Diputat de Carreteres Pablo Seguí per reclamar més seguretat vial en la carretera CV-510 al seu pas per […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.