L’almussafeny Josep Puerto debuta en el primer equip del València Basket a dies de la majoria d’edat

L’almussafeny Josep Puerto debuta en el primer equip del València Basket a dies de la majoria d’edat
  • El jove, que ahir dimecres, 8 de març, va complir 18 anys, registra una nova fita per a l’esport almussafeny

El passat diumenge 5 de març, el jugador de bàsquet almussafeny Josep Puerto va debutar en la Lliga Endesa amb el seu equip, el València Basket Club. Els taronja es van enfrontar al Baskonia en un partit que va concloure amb un marcador desfavorable de 71-63.

El jove suma així un nou èxit a la seua brillant trajectòria esportiva que va començar a destacar en la temporada 2012-2013, quan va ser campió autonòmic en la categoria infantil i va participar en el campionat d’Espanya de seleccions amb la Comunitat Valenciana.

En la temporada 2014-2015 va aconseguir la plata amb la selecció espanyola en el Festival Olímpic de la Joventut Europea. També al 2015, Puerto va participar amb el primer equip del València Basket per primera vegada en l’Eurocup.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel propi consistori


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.