Els bombers tallen un incendi forestal declarat prop d’una urbanització de Cullera

Els bombers tallen un incendi forestal declarat prop d’una urbanització de Cullera
  • Per tractar-se d’una zona molt propera a la població es va dur a terme un gran desplegament d’efectius de la Ribera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés

El Consorci de Bombers va dur a terme en la vesprada-nit d’ahir un gran desplegament per a acabar amb les flames d’un incendi que es va produir a prop de la urbanització Bahía de Cullera, a espatlles dels edificis Florazar.

Els bombers van rebre l’avís d’un incendi forestal en la muntanya, en una zona molt propera a la població. És per això que van dur a terme un gran desplegament. Va poder ser controlat a les 21:12, segons informaren des del mateix consorci. En total, cremaren 520 metres quadrats de matoll, segons les mateixes fonts.

En aquesta actuació van participar una autobomba del parc de Cullera i altra d’Alzira, el cap de sector i un capatàs coordinador. En total, 10 efectius del Consorci Provincial de Bombers.

També actuaren dues brigades de conselleria amb les seues dues cubes, una de Castelló de les Gerres i l’altra de Navarrés. L’agent mediambiental de Torís va coordinar els treballs des del principi de l’incendi.

No va haver de lamentar desgràcies personals. Els primers indicis apunten al fet que l’incendi es va provocar com a conseqüència del llançament d’un coet, extrem aquest, que s’hi haurà de confirmar en el moment que es tanque la investigació.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.