El 30 aniversari de Peus Quets tancarà enguany el circuit de solidari de l’Albufera

El 30 aniversari de Peus Quets tancarà enguany el circuit de solidari de l’Albufera
  • El circuit de curses populars té lloc a onze pobles al voltant del llac amb una varietat de paisatges

Dimecres assistirem, com a Club involucrat, a la presentació a l’ espai multi-usos de “El Corte Inglés” de l’ Avinguda de França del IV Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’ Albufera.

Este recull de carreres se composarà de deu Voltes Populars i un Gran Fons, iniciant la seua anadura a Silla el proper Abril i concloent a Sueca el 30 de Setembre.

Hi eren presents Pau Perez, responsable de relacions externes de El Corte Inglés, màxim patrocinador del Circuit, la diputada de esports Isabel Garcia, Antonio Guillem, de Life Albufera i Ximo Ventura, coordinador del Circuit i responsable de Cronorunner, empresa cronometradora i plataforma organitzadora de les curses.

Els diversos parlaments posaren de relleu la importància de l’ esport, cada vegada més nombrós en atletes, amb el creixement vertiginós de participació femenina estos últims anys i amb el compromís solidari d’ ajut a diverses ONG, a més, en aquest cas, de la cooperació i col·laboració en la recuperació i manteniment de marjals naturals i zones lacustres a la nostra contrada, sent esta ocupació dirigida tant a la flora i a la fauna com als propis espais físics rurals o silvestres.

La peculiaritat d’ aquest Circuit de Carreres Populars resideix en les proves que tenen lloc a onze pobles al voltant del nostre preciós llac, amb una fornida varietat de panorames i vistes que abasten des dels arrossars fins els camps de tarongers o kakis, passant per muntanya i mar, sèquies, riu  i fins i tot el Port de l’ Albufera a Catarroja.

El Club de Córrer Peus Quets de Sueca, enguany, serà l’ encarregat de tancar la competició amb la celebració del 30 aniversari amb les seues grans proves ja consolidades de 10K i 20K.

Joanot Presència
Peus Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.