Obres de millora de l’Ajuntament de Sueca en les instal·lacions de la piscina coberta

Obres de millora de l’Ajuntament de Sueca en les instal·lacions de la piscina coberta
  • El consistori  intervé en les instal·lacions de la piscina per habilitar els vestidors adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Este dimarts s’han obert els nous vestidors accessibles a la primera planta de la Piscina Municipal de Sueca “Vicent Vera”. Continuant en la línia de reforma i modernització de les instal·lacions de la piscina, en esta ocasió, el consistori ha decidit intervindre sobre els vestidors que donen servei a les persones amb mobilitat reduïda atés que les instal·lacions ja no responien amb eficàcia a les necessitats reals d’un col·lectiu d’usuaris cada vegada més nombrós. L’obra ha estat sufragada en la seua totalitat per l’Ajuntament de Sueca.

Per este motiu, s’ha remodelat l’antic espai disponible per a la configuració de dos noves cabines més amples i funcionals que permeten una major mobilitat i on, entre d’altres millores, s’augmenta la dotació i s’inclou la implantació d’una camilla.

El regidor d’Esports, Vicent Baldoví, ha remarcat que “estes millores eren necessàries. Hem treballat sobre l’espai de manera que quedara reconvertit en una instal·lació més còmoda, funcional i accessible. L’objectiu és treballar pel benestar de tots els usuaris, perquè tots ells puguen optimitzar els recursos que posem al seu abast”.

La intervenció, donades les seues característiques, ha comprés la renovació de paviments, acabats i instal·lacions. Esta redistribució d’espais ha permès implantar nous WC’s  per al públic  de les grades i dos nous a la mateixa platja de la piscina per als nedadors.

A més, al vestíbul de la primera planta s’ha creat un nou espai destinat a la farmaciola, més polivalent i accessible a totes les dependències de la piscina.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.