L’Ajuntament de Cullera obre al públic una zona d’agility per a gossos en el Bulevar

L’Ajuntament de Cullera obre al públic una zona d’agility per a gossos en el Bulevar
  • L’espai de convivència per a mascotes pot acollir competicions d’aquest esport i compta amb un pipican

Cullera compta des d’ahir amb un nou espai recreatiu per a mascotes. L’alcalde de la localitat, Jordi Mayor, i el regidor de Neteja Viària, Hugo Font, han inaugurat el nou parc d’Agility, ubicat en el Bulevar.

mar-2017-cullera-zona-gossos

L’espai disposa d’elements homologats per a l’entrenament

Esta infraestructura amplia l’oferta d’oci per a cans en el municipi, un ventall de possibilitats que en l’últim any ha crescut de forma notable fruit del compromís del govern municipal amb els drets dels animals i arran de la declaració de Cullera com a ciutat ‘Pet Friendly’ (amiga de les mascotes).

La regidoria de Neteja viària ha destinat 46.000 euros a esta nova dotació, ha explicat Hugo Font, una inversió que s’ha realitzat a través de l’empresa concessionària de la neteja del fem i la neteja viària a petició del consistori.

El circuit d’Agility compta amb un espai de més de 200 metres quadrats i disposa d’elements homologats per a l’entrenament de gossos i la celebració de competicions esportives en esta modalitat. Entre ells, túnels, passarel·les, balancins, salts de longitud, salts d’altura, eslàlom o rodes.

A més, en els seus voltants s’ha emplaçat el segon ‘pipican’ del municipi, després de la construcció ara fa uns mesos d’un primer al costat del parc de Correus.

«Pas a pas, estem posant a disposició dels amos de les mascotes espais de convivència i on poder dur els seus gossos perquè facen les necessitats», ha recordat Hugo Font. Al respecte ha fet menció a la platja ca, que el passat estiu fou tot un èxit i enguany tornarà a estar en funcionament.

El regidor remarca que, a més a més, en diversos punts de la ciutat s’han col·locat toilekans amb el material necessari per a recollir les deposicions dels animalets «de forma que no hi ha excusa per a complir amb l’obligació de mantindre Cullera neta».

Per últim, Hugo Font ha fet incís en la intenció del govern local de seguir treballant per a la creació de nous espais per a mascotes en altres barris del municipi atenent a la demanda ciutadana.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.