Un or i una plata per al club esportiu Yoko-kan d’Almussafes en l’autonòmic de kick-boxing

Un or i una plata per al club esportiu Yoko-kan d’Almussafes en l’autonòmic de kick-boxing
  • Marcos Sanchis, que aconsegueix el passe per al nacional, i José Montero, triomfen en la prova celebrada en Sant Vicent del Raspeig

Dissabte passat, 18 de febrer, la ciutat de Sant Vicent del Raspeig, en la província d’Alacant, va acollir el Campionat de la Comunitat Valenciana de kick-boxing. Dos integrants de l’entitat esportiva d’Almussafes Yoko-kan, Marcos Sanchis i José Montero, es van fer amb l’or i la plata, respectivament, acompanyats pel seu entrenador i president del club, Óscar Rodríguez. Amb el primer lloc en el podi, Marcos Sanchis va obtindre el passaport per al Campionat d’Espanya, que es disputarà a Toledo el 17 i el 18 de juny.

“Estic molt content amb el magnífic treball de Montero i Sanchis”, afirma el preparador. “Esta competició autonòmica és molt exigent i no resulta gens fàcil guanyar una medalla perquè els nostres rivals són lluitadors forts. Ara hem de continuar treballant de valent”, sosté.

Després de superar uns combats immillorables en què José Montero es va adjudicar la plata i Marcos Sanchis es va imposar en la final, el club esportiu Yoko-kan d’Almussafes va sumar dos èxits més a la seua brillant trajectòria en esta disciplina i va poder revalidar els trofeus aconseguits en el mateix torneig l’any passat.

A partir d’ara, l’entitat es prepara per afrontar els pròxims reptes del seu calendari esportiu, entre els que destaca la trobada nacional que acollirà la ciutat de Toledo el tercer cap de setmana de juny, una de les cites més importants de l’any.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.