Compromís de la Ribera Baixa presentarà mocions per un servei de ferrocaril de rodalies digne

Compromís de la Ribera Baixa presentarà mocions per un servei de ferrocaril de rodalies digne
  • Exigeixen inversions per a evitar les constants avaries i adaptar les infraestructures a les persones amb diversitat funcional

Després de l’avaria d’aquest matí que ha afectat centenars d’usuaris de les línies C1 i C2 amb retards de fins a 40 minuts i davant el constant degoteig d’avaries i retards dels darrers mesos, des de Compromís Ribera Baixa exigim al govern espanyol que realitze les inversions necessàries per a que els veïns i veïnes de la nostra comarca i la resta de valencians, tinguem un servei de rodalies digne, equiparable al de la resta d’Europa.

La xarxa de rodalies com a ferrocarril deproximitat és utilitzada cada dia per centenars de treballadors i estudiants, que es desplacen al seu lloc de treball o centres d’estudi, i fer ús d’aquesta no pot ser com una loteria en la qual no saps si vas a arribar a hora al teu lloc de treball o a la universitat.

Mentre l’Estat Espanyol ha incomplit el Pla de Rodalies per al País Valencià i ha construït quilòmetres i quilòmetres d’Alta Velocitat infrautilitzats, ha menystingut la xarxa de rodalies i ara les conseqüències d’aquesta mala planificació les estan pagant els ciutadans amb fets com el d’aquest matí.

En aquest sentit des de Compromís Ribera Baixa estem ultimant una moció que presentarem als ajuntaments de la comarca. A més a més, traslladarem als nostres diputats i senadors esta qüestió per a que presenten iniciatives orientades a la millora del servei de rodalies.

Així mateix demanem que es cree un fons per la millora de l’accessibilitat per tal d’adequar totes les estacions de trens per a persones amb diversitat funcional, adequant passos soterranis, andanes i tots els elements perquè els viatgers puguen fer ús del servei.

Compromís


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.