Francachela Teatre i l’ajuntament posen en marxa el primer festival ‘Polinyà Íntim’

Francachela Teatre i l’ajuntament posen en marxa el primer festival ‘Polinyà Íntim’
  • Es tracta d’una extensió dels ja consolidats Cabanyal i Matarranya Íntim que tindrà lloc a la Ribera Baixa els dies 4 i 5 de març

cartell-polinya-intim-2017Bolcat en el teatre íntim, proper i experimental, Polinyà Íntim naix amb la voluntat d’acostar les arts escèniques d’avantguarda a la Ribera del Xúquer. Agermanat amb la xarxa de festivals íntims, sorgeix com a extensió dels ja consolidats festivals Cabanyal Íntim i Matarranya Íntim. Tots dos projectes pioners a la Comunitat Valenciana i a Aragó en portar teatre emergent i dansa contemporània a l’interior de les cases.

Traslladant aquesta iniciativa cultural i social a aquesta localitat valenciana, l’equip consolida un model de festival que centra l’atenció en el valor del patrimoni arquitectònic, social i cultural d’una zona, a més de visibilitzar la creació escènica contemporània valenciana.

Polinyà Íntim traçarà un itinerari artístic per l’interior de les cases del poble, diversos espais públics i d’altres edificis emblemàtics de la localitat, creant una atmosfera d’experiències escèniques que submergiran els espectadors en una ruta teatral a domicili.

Com a primícia d’aquesta primera edició, destacar la imatge del cartell i el logotip, ambdós dissenyats per la artista multidisciplinar valenciana Barbiturikills, la qual ha declarat haver-se inspirat en les tonalitats i esperit dels paisatges que envolten Polinyà.

El taronja i el verd del logotip ens remeten als tarongers valencians. I el cartell, clarament influenciat pel modernisme valencià de principis de segle XX, pels tarongers i les seues flors, es presenta com una il·lustració que es situa en la línia dels últims treballs de Barbiturikills, plens de referències al món i la fertilitat dels conills.

Abans de que es presente la programació oficial a la roda de premsa de la propera setmana, dimecres dia 15 de febrer a les 12:00h, l’equip ha fet un repàs de  les companyies i artistes que formaran part del Polinyà Íntim 2017.

Els espectacles, que han estat seleccionats d’altres edicions de Cabanyal i Matarranya Íntim, arribaran de la mà de les següents companyies: Atiro Hecho, CanallaCo Teatre, Cia La Zafirina, En clau de Teatre, Jimena Cavalletti, Angeldebetty, La Panda de Yolanda, Transfermovement, Vudú Teatro, El Cuarto Globo y el performer Pistolo Eliza.

Polinyà Íntim


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.