Concert d’Amics de la Música de Favara al Festival de Bandes de San Blas de Brea de Aragón

Concert d’Amics de la Música de Favara al Festival de Bandes de San Blas de Brea de Aragón

L’Associació Amics de la Música de Favara es va desplaçar a terres aragoneses per a realitzar un concert en el Festival de bandes de San Blas a la localitat de Brea de Aragón.

L’acte organitzat per la banda local va contar amb la participació de la Banda Amics de la Música de Favara, l’Agrupació Musical Alto Jalón (Aritza-Alhama de Aragón) i de la Banda de Brea de Aragón.

L’acte realitzat va omplir de gom a gom el Pavelló Municipal on el públic assistent va poder gaudir de les sensacions que dona la música al ser humà. En primer lloc va tocar la Banda Amics de la Música de Favara interpretant obres com el famós pass-doble que dona nom a la banda “Amics de la Música” de Salvador España en el que com sempre la flautista encarregada de fer el solo en aquesta ocasió va ser Ana Morató.

A continuació l’obra sinfònica Kiowa de Hugo Chinesta i per acabar el pass-doble Juan Avila on el jove trompetista Adrià Julian Solanes va deleitar al públic assistent la interpretació del solo de l’obra. Tot fantàsticament dirigit pel director Francisco Tirado i Bataller .

Després va ser el torn de l’Agrupació Musical Alto Jalon dirigida per Jaime Silvestre Alcaide on interpretaren Zaragozerias, Queen in Concert, Nino Bravo en concierto i el pass-doble Tercio de Quites del mestre Talens i per últim la banda local de Brea de Aragón va contar en un repertori  molt variat, Sempre Ferri, Mood Romantic, Simply Rock, A Kiezman Karnival i per finalitzar Santana in concert.

La Junta


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.