Detinguts dos homes implicats en tres robatoris amb força en un mateix bar de Benicull

Detinguts dos homes implicats en tres robatoris amb força en un mateix bar de Benicull

700x135

  • Preparaven el “colp” acudint a l’establiment com a clients per a observar les possibles vies d’entrada i la ubicació dels futurs objectius

La Guàrdia Civil de Sueca ha procedit a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola implicats en un robatori amb força i altres dues en grau de temptativa. Van intentar entrar en tres ocasions en un mateix bar de Benicull des del passat dia 31 de desembre i aconseguiren endur-se la recaptació en la última intentona el passat dia 21 de gener, afirmen des de la institució armada.

Fruit de les gestions dutes a terme i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, han estat detesos dos homes de 26 i 32 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’aquest delictes.

La seqüència de fets va començar el dia 31 de desembre on aquests homes van intentar forçar la porta principal per a accedir a l’interior. Novament en la matinada del dia 20 de gener van accedir a l’interior al mateix establiment, en aquesta ocasió forçant una de les finestres, però no van poder sostraure res ja que mentre intentaven obrir la màquina recreativa amb una palanca va saltar l’alarma de l’establiment.

És el dia 21 de gener de matinada quan finalment forçant la mateixa finestra van aconseguir accedir a l’interior de l’establiment i sostraure la recaptació de la màquina recreativa després de forçar-la amb un objecte contundent.

Els detinguts preparaven el “colp” acudint a l’establiment com a clients per a observar les possibles vies d’entrada i la ubicació dels futurs objectius. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.