El Govern de Cullera recupera el concurs del cartell anunciador de les Festes Majors

El Govern de Cullera recupera el concurs del cartell anunciador de les Festes Majors
  • Els interessats podran participar amb dues creacions pròpies fins al 24 de febrer

L’Ajuntament de Cullera ha recuperat enguany el concurs del cartell anunciador de les Festes Majors, un certamen que s’ha celebrat poques vegades i de forma intermitent en la història del municipi.

El guanyador de la imatge que s’encarregarà de promocionar les festes de la localitat, que enguany tindran lloc del 22 al 30 d’abril, rebrà un premi en metàl·lic de 500 euros, segons ha explicat este matí el regidor de l’àrea, Pere Manuel.

Les bases ja estan disponibles en la web municipal www.cullera.es i el termini de presentació dels originals finalitzà el pròxim 24 de febrer. Cada participant podrà aportar un màxim de dues creacions.

Des del primer moment la intenció de la regidoria de Festes ha estat fer de les festes majors unes celebracions més participatives. En eixe sentit, Manuel ha indicat que la recuperació del concurs «pretén obrir les festes més a la ciutadania perquè en una qüestió tan important com el cartell anunciador puguen participar aquells professionals de la imatge i persones individuals que així ho desitgen».

«En els últims temps la decisió havia estat arbitrària i, llevat de l’any passat quan apostàrem per una imatge més fresca, els cànons del cartell havien estat molt tradicionals  i allunyats de les tendències actuals. Ara, pretenem consolidar el canvi iniciat l’any passat i ho fem donant participació a la ciutadania», subratlla Pere Manuel.

Un jurat professional serà l’encarregat de decidir el guanyador i valorarà aspectes com ara la creativitat, l’estil i la personalitat del cartell o la composició del text i les tipografies emprades. També es tindrà en compte la tècnica de la imatge i del color utilitzats i, finalment, la relació i identificació amb el tema del concurs.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.