El dissabte comencen les jornades gastronòmiques “Arroces de Invierno” de El Perelló

El dissabte comencen les jornades gastronòmiques “Arroces de Invierno” de El Perelló

Arriba a El Perelló la V edició de les jornades gastronòmiques “Arroces de Invierno”. Degusta deliciosos arrossos en un entorn únic, envoltat del mar i del Parc Natural de l’Albufera, els dissabtes i diumenges del 4 de febrer al 5 de març.

L’Ajuntament del Perelló organitza, amb la col·laboració dels restaurants de El Perelló, les V Jornades Gastronòmiques de “Arroces de Invierno” amb l’objectiu de potenciar el turisme i la gastronomia local. El Perelló, per la seua privilegiada situació enfront del mar Mediterrani i dins del Parc Natural de l’Albufera, posseeix una excel·lent gastronomia, tant per les seues receptes autòctones de la marjal com per la cuina marinera tradicional.

En El Perelló, la cuina actual s’unix a les receptes tradicionals, sempre amb productes de primera qualitat en establiments amb encant envoltats de naturalesa, tot açò enfocat a satisfer les necessitats dels paladars més exigents.

A més de delectar-se amb els menús especials de les V Jornades Gastronòmiques, poden gaudir de les rutes pel Parc Natural i aprofitar la visita per a comprar en els comerços especialitzats de El Perelló.

Els restaurants participants en aquesta V edició de “Arroces de Invierno” són: Llobarro; Náutico; Casa Chiva; Sotavent; El Sucrer; Casa Jerónimo; The Corner. Per a conèixer els menús i més dades cal consultar la Guia de Restaurants.

Ajuntament de El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.