CSI·F demana que es cobrisquen les places que el SEPE deixa vacants a Sueca i altres pobles

CSI·F demana que es cobrisquen les places que el SEPE deixa vacants a Sueca i altres pobles
  • El sindicat explica que ja han avisat als interins del final del seu contracte, però sense posar data per a cobrir les seues places en les oficines

El sindicat CSI·F reclama al Ministeri d’Ocupació que cobrisca amb rapidesa les places de tècnics que van a quedar vacants en les oficines del SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal) de Gandia, Sueca, Burjassot, Xàtiva, Alaquàs i Carlet. La central sindical explica que el personal interí que en l’actualitat les cobreix ja ha rebut notificació del seu cessament. No obstant açò, no existeixen dates previstes per a reemplaçar-los. El sindicat també reclama més personal.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que les oficines de Burjassot i Gandia destaquen per ser les que més expedients tramiten de la província de València. En elles la plantilla de treballadors resulta molt ajustada i ha anat minvant en els últims anys. El fet de perdre un altre efectiu més el pròxim mes provocarà una major saturació dels empleats i la consegüent ralentització de les tramitacions d’usuaris.

CSI·F apunta que aquesta situació pot repetir-se en les altres quatre oficines que perden un tècnic, les de Xàtiva, Sueca, Carlet i Alaquàs, i que també destaquen per atendre a un elevat nombre de ciutadans. La central sindical reclama al Ministeri d’Ocupació que anuncie amb urgència quan va a cobrir les vacants del personal que cessa al febrer. De la mateixa manera, li demana que considere la necessitat d’incrementar la plantilla d’aquestes oficines.

CSI·F


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada