Almussafes acull una exposició col·lectiva multidisciplinària sobre la dona

Almussafes acull una exposició col·lectiva multidisciplinària sobre la dona

Com a preludi a la celebració de la setmana dedicada a la dona que cada any organitza la regidoria d’Igualtat del consistori municipal, el Centre Cultural d’Almussafes acull, a partir de hui, una mostra multidisciplinària a càrrec del grup Culturarte Mediterráneo, que comprén també els treballs d’alguns artistes de la localitat.

Amb el títol ‘Dona’m la vida’, l’exposició de fotografies i pintures està pensada com un bell homenatge a la dona en tots els àmbits possibles. Es tracta d’una posada en escena de l’associació artística de la comarca i les obres dels diferents autors, que estaran obertes al públic fins al 28 de febrer. L’alcalde, Toni González, la regidora de Cultura, Teresa Iborra, i l’edil d’Igualtat, Davinia Calatayud, han assistit a l’acte oficial d’obertura de la mostra.

“Es tracta d’una proposta de gran nivell amb què este grup d’artistes professional no deixa a ningú indiferent. Estem orgullosos de poder exposar al nostre poble unes verdaderes obres d’art que es presenten davall distintes formes i poden contemplar-se des de punts de vista molt diversos”, afirma Iborra.

Un total d’onze artistes almussafenys i d’altres localitats veïnes, entre ells un fotògraf i deu pintors, donen a conéixer els seus diferents i singulars punts de vista a l’hora de representar a la dona. Este col·lectiu obert, accessible i plural d’artistes amb caràcter mediterrani i estils variats, en el que destaquen la pintora figurativa moderna Demelsa Mínguez i Selma Adam, pintor figuratiu amb tècniques noves, ambdós d’Almussafes, part d’un denominador comú: tots i cada un dels artistes tenen el seu propi segell d’identitat.

La suma de creacions individuals dóna lloc a una diversitat enriquidora on els colors, les tècniques i els projectes són tan brillants com diferents. Segons explica el promotor i organitzador de la mostra, Selma Adam, “les dones ens influïxen sempre des d’un punt de vista positiu i juguen un paper molt important en les nostres vides”. “Hauríem de cuidar-les més i eradicar d’una vegada totes les formes de violència contra elles”, manifesta.

Com els seus propis membres indiquen, l’associació Culturarte Mediterráneo és un grup obert que té com a objectiu “alimentar la creativitat de les persones motivades per l’art i despertar, en definitiva, a eixos artistes que tots portem dins”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.