La Mitja Marató Ciutat de Sueca estrena versió ‘mini’ pel desé aniversari de la prova

La Mitja Marató Ciutat de Sueca estrena versió ‘mini’ pel desé aniversari de la prova

Sueca, durant este cap de setmana, es convertirà en la ciutat del running. Grans i menuts es donaran cita en uns dies a la capital de la Ribera Baixa en un complet cap de setmana esportiu. Diumenge, 29 de gener, tindrà lloc la X edició de la Mitja Marató-Ciutat de Sueca i enguany, a més, per celebrar el Xé aniversari de la prova, els organitzadors, la Falla Via del Materal i l’Ajuntament de Sueca, han volgut implicar també a la xicalla en la primera edició de la Mini Marató, que tindrà lloc en la jornada prèvia, el 28 de gener.

La prova infantil, que s’inclou al nou Circuit de Curses Infantils de Sueca, estarà dirigida a xiquets i joves d’entre 0 i 16 anys i donarà inici a les 16:30 hores al Passeig de l’Estació. Així, en esta primera edició del Mini Marató podran participar des dels més menuts, en les categories cagons i xupons, que correran 200 metres, fins als cadets, que correran 1.200 metres, passant per prebenjamins, 600 metres; alevins, 800 metres i infantils que faran un total de 1.000 metres.

S’atorgaran trofeus als 3 primers de cada categoria, excepte en les proves de cagons i xupons que no seran competitives, i per concloure esta jornada esportiva hi haurà xocolatada per a tots els participants.

Serà imprescindible que totes i tots els participants compten amb l’autorització signada pel representant legal mitjançant el document que serà facilitat a la pàgina web: www.esportssueca.es, en els punts d’eixida i en els centres escolars.

D’altra banda, i ja diumenge, la X Mitja Marató Ciutat de Sueca arrancarà també des del Passeig de l’Estació a les 10:00 hores. Igual que l’any passat, el circuit serà semi urbà. Segons ha assenyalat Salvador Sánchez, president de la Comissió de la Falla Via del Materal, “la cursa constarà d’un recorregut de 12 quilòmetres pel centre urbà i els següents discorreran per terreny rural, amb un tram pel riu Xúquer”. Sánchez també ha assegurat que hi haurà tres “llebres” una per cada marca (1:30, 1:45 i 2:00), amb l’objectiu de facilitar el rendiment dels participants.

La Mitja Marató – Ciutat de Sueca es alhora una prova solidària, ja que per cada inscrit es donarà  un euro a Avapace (l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral).  “Estem molt contents de poder celebrar el Xé aniversari d’esta prova, la més important en quan a distància en Sueca, una prova que ha anat guanyant adeptes any rere any” ha assenyalat el regidor d’Esports, Vicent Baldoví i ha continuat, “no és fàcil organitzar una prova d’estes característiques, ni molt menys fer-ho durant 10 anys seguits, i enguany, a més, l’esforç és doble perquè obrim la participació als més menuts en esta edició especial de la Mini Marató”.

A tots el participants en esta dècima edició, l’organització els farà entrega d’una samarreta tèrmica, una braga polar, una bossa amb fruita, rosquilletes, un entrepà i uns dolços.

Aquells que encara no s’han inscrit, podran fer-ho fins divendres a les 24:00 hores en la pàgina web: www.cronorunner.com

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.