Esmorzar i trobada del col·lectiu de dones Sòriques per al matí del dissabte a Riola

Esmorzar i trobada del col·lectiu de dones Sòriques per al matí del dissabte a Riola

trobada-dones-soriques-riola-gen-2017Riola viurà al matí del pròxim dissabte una jornada solidària, d’aprenentatge i debat molt especial. El col·lectiu de la Ribera de dones Sòriques, celebra a Riola la IV Trobada. Serà a partir de les 10:00 hores al Mesó.

A la interessant trobada, oberta a totes aquelles que desitgen acudir, compartiran esmorzar i posteriorment es reuniran en forma de Consell de les Dones com a eina solidària envers la violència masclista, i tractaran sobre els drets de les dones i el sistema patriarcal, compartint idees i experiències.

“Les dones som totes diferents, però compartim necessitats, per aixó ens hem de prestar suport; vine a conéixer-les! Teixir xarxes de solidaritat i amistat ens fa fortes!”, apunten des de l’organització.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.