El suecà Raül Cuenca guanya a Almussafes altre Campionat d’Espanya de billar

El suecà Raül Cuenca guanya a Almussafes altre Campionat d’Espanya de billar

El Campionat d’Espanya per clubs de Jocs de Sèrie, disputat el passat cap de setmana a Almussafes, va coronar al CB Vic com a campió de la temporada 2016-2017. L’equip format per Esteve Mata (Quadre 47/2), Joan Espinasa (Banda) i el suecà Raül Cuenca (Quadre, 71/2) va aconseguir el primer lloc amb sis punts i va superar al Centro Excursionista Eldense, que va obtindre la medalla de plata amb quatre.

raul-cuenca-campio-banda-2016

Raül Cuenca guanyà tots els seus partits de la modalitat Quadre 71/2

Les formacions de Molins de Rei i Almussafes van resultar classificades en tercera i quarta posició, respectivament. Amb aquest resultat, els clubs de Vic i Elda, s’adjudicaren la classificació directa per a disputar el Campionat d’Europa de Jocs de Sèrie en 2018.

“Aquesta victòria li permetrà al club de Vic que els seus jugadors viatgen a Europa per a intentar repetir èxits i estar en els primers llocs a nivell nacional i internacional, tal com va succeir en el passat durant l’època daurada del mestre Miguel Espona”, va afirmar el portaveu i capità del conjunt guanyador, Esteve Mata.

“La victòria no va ser fàcil; es tractava d’una lluita contra grans adversaris i el seu altíssim nivell”, assegurà Mata. “L’equip d’Almussafes, amb set anys d’història, va ser un amfitrió excel·lent i va cuidar a la perfecció cada detall de la competició, des dels horaris fins als arbitratges i les anotacions”, afirmà. “L’atenció no va poder ser millor, tots els billaristes estem molt contents”, va concloure.

La formació guanyadora tan sols va perdre un dels partits, el que enfrontava a Mata amb Manel Bancells, de l’SBF Molins de Rei. Cap a les 14 hores de la vesprada del diumenge, el primer edil, Toni González, junt amb el regidor d’Esports, Pau Bosch, i el delegat del campionat, Antonio Ortiz, van procedir a l’entrega de trofeus als equips campions.

R.

Resultats (PDF de la RFEB)


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada