Final del Campionat d’Espanya de Jocs de Sèrie a Almussafes amb un pletòric Raül Cuenca

Final del Campionat d’Espanya de Jocs de Sèrie a Almussafes amb un pletòric Raül Cuenca

Almussafes acull dissabte i diumenge la final del Campionat d’Espanya de Jocs de Sèrie de billar amb la participació de del suecà Raül Cuenca, número 1 del rànquing espanyol en aquesta competició. Participa sota els colors del CB Vic amb Esteve Mata, Joan Espinasa i Antonio Montes. Aquest club s’enfrontarà al CEE Eldense, SBF Molins de Rei i CB Almussafes.

Per a les 12 hores del dissabte està previst que l’equip del qual forma part Cuenca s’enfronte a amfitrió. La jornada comença a les 10 entre Molins de Rei i Eldense. El CB Vic tornarà a jugar les 16:30 o 18:30, en funció de si perden o guanyen el primer enfrontament. En els Jocs de Sèrie es disputen les modalitats Quadre 47/2, Quadre 71/2 i Banda.

La classificació final es realitza segons els criteris de la Reial Federació Espanyola de Billar. Això és: punts de partit; punts parcials; enfrontament entre equips implicats; i percentatge d’efectivitat. Cada modalitat es disputa a les distàncies de 200 caramboles (Quadre 47/2); 150 (Quadre 71/2); i 100 (Banda). Deixaran per a l’últim torn (torn 6) el partit que siga més decisiu per al primer lloc. En cas que els dos partits siguen igual de decisius, se sortejarà l’ordre.

Cuenca, actual president el CB Sueca, va ser campió d’Espanya junior i sub25 en diverses modalitats. També ha guanyat vuit títols absoluts estatals i és posseïdor de marques i rècords personals. També destaquen subcampionats d’Europa i medalles de bronze al seu palmarés.

Els partits de diumenge estan s’han anunciat per a les 10:30 i 12:30 de diumenge i es jugaran en funció dels resultats del dia anterior. Aquesta final es disputa a la seu del Club Billar Almussafes, ubicada al carrer Ausiàs March.

El CB Almussafes és l’organitzador d’aquesta competició de gran nivell. Tenen una ampla experiència aquest sentit. El president, Vicente Arbona, participa junt amb la resta dels jugadors de l’equip local, Vicente Garcés, José Felguera, Emilio Arbona i Manuel Fernández.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.