‘Peròt’ i ‘Sorolla’ imposen en el Torneig de Colombicultura de Nadal d’Almussafes

‘Peròt’ i ‘Sorolla’ imposen en el Torneig de Colombicultura de Nadal d’Almussafes

Fidel al seu costum anual, el Club de Colombicultura d’Almussafes ha obert la seua nova temporada amb un concurs nadalenc, la primera competició oficial fixada per al curs 2016-2017. En esta ocasió, l’entitat organitzadora ha registrat un total de 80 inscripcions, “una molt bona xifra”, segons els membres de l’associació.

El torneig de Nadal ha comptat amb cinc proves puntuables diferents realitzades al llarg del terme municipal i d’alguns trams del casc urbà. Malgrat que les constants pluges van provocar que el club decidira ajornar algunes de les dates en què se celebrava el campionat, que ha finalitzat un poc més tard d’allò previst, finalment la competició s’ha desenrotllat amb èxit, deixant dos clars vencedors, els coloms ‘Peròt’ i ‘Sorolla’.

Cinc aus, entre les quals es troben els dos grans guanyadors, han resultat premiades després de superar els distints exercicis amb més de 1.030 punts: ‘Mata’, d’Óscar Guixot (amb 1.036 punts); ‘Bellas Artes’, dels germans Benavent (amb 1.036 punts); ‘Sucha’, de Roberto Marí (amb 1.070 punts); ‘Peròt’, de Sergio Baixauli (amb 1.076 punts) i ‘Sorolla’, de Vicent Casanova (amb 1.076 punts).

D’altra banda, el municipi d’Almussafes ha sigut seleccionat de nou per la Federació Valenciana de Colombicultura com a seu del campionat comarcal de Coloms Jóvens nascuts en 2016, trobada que se celebrarà durant el pròxim mes de març.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.