Flors Xúquer de Sueca també guanya el concurs d’aparadors comarcal de Nadal

Flors Xúquer de Sueca també guanya el concurs d’aparadors comarcal de Nadal

L’aparador de Flors Xúquer, que va guanyar el concurs que organitza la Regidoria de Comerç junt amb l’associació local Arrima’t, també ha sigut el que més ha agradat en tota la comarca. L’establiment suecà ja llueix el reconeixement que se li ha atorgat en la IV edició del concurs d’aparadors que organitza FEDALCIS (Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de la Ribera Alta i Baixa).

Enguany s’han presentat cinc associacions de comerç comarcal, en representació de les poblacions: Cullera, Sueca, Algemesí, Carcaixent i Carlet. Els participants han estat els guanyadors del seu municipi.

Els membres del jurat del certamen van visitar tots els aparadors que entraren a concurs. Per a fer les seues valoracions tingueren en compte criteris d’il·luminació, disposició del producte, creativitat i originalitat.

Dimarts passat el president i vicepresident de Fedalcis, Gregorio Ibáñez i Tony Landete, respectivament, feren entrega del distintiu a la gerent de Flors Xúquer, Mónica Beltran.

FEDALCIS


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.