Quasi mig miler de participants en la divertida cursa de Sant Silvestre d’Almussafes

Quasi mig miler de participants en la divertida cursa de Sant Silvestre d’Almussafes

Dissabte passat 31 de desembre, el Club d’Atletisme Almussafes va celebrar la segona edició de la Sant Silvestre de la localitat. La iniciativa popular, de caràcter lúdic i festiu, es va dur a terme amb èxit, ja que es van registrar un total de 439 participants, xifra semblant a l’obtinguda l’any passat, repartits en les dos categories convocades. “Des de l’entitat organitzadora volem donar la nostra més sincera enhorabona a tots els corredors i col·laboradors, i esperem que la pròxima edició puga reunir encara a més atletes. La segona Sant Silvestre ens ha deixat una infinitat d’imatges divertides”, afirma la presidenta del club, Puri García.

A les 17 hores va donar començament la carrera infantil, dirigida a joves fins als 12 anys i amb un recorregut de 800 metres, en la qual van competir 142 xiquets amb alegres i originals disfresses. D’altra banda, els majors de 13 anys, un total de 297, van córrer la Sant Silvestre en un circuit de 5 quilòmetres que també va discórrer per distints carrers del nucli urbà i l’eixida i meta del qual estaven fixades en el parc Central, lloc on es van reunir centenars de veïns per a animar als participants i gaudir de l’originalitat de les disfresses que van protagonitzar la competició.

La Falla La Torre i l’Ajuntament d’Almussafes van col·laborar estretament en l’organització d’esta activitat esportiva, per la qual cosa l’alcalde, acompanyat pels regidors de Festes i Esports, Andrés López i Pau Bosch, i la presidenta i secretària del club, van entregar els premis als campions de la prova i als corredors amb les millors disfresses d’ambdós categories.

En la categoria infantil masculina, Rafa Navarrete es va proclamar vencedor i Raquel Escrivà va ser  la primera classificada femenina. D’altra banda, Alba Bueno, amb la seua disfressa de vaqueta, i Hugo Ferris, vestit de dragó, van rebre el premi per lluir les millors disfresses d’esta categoria.

Quant a la categoria adulta, el primer classificat absolut va ser Ceferino Ruiz, membre del club Kangurs Benifafió, i Claudia Guillem, del club veí de Sollana, va ser la guanyadora femenina. A més, els premis a les millors disfresses van recaure en Inma, vestida de paella, i en un corredor amb un elaborada disfressa de fregadora Vileda.

Finalment, el brillant conjunt de corredores vestides de bambolles Freixenet es va adjudicar el premi al grup més nombrós amb la millor disfressa i la parella disfressada de nines fofutxes va rebre un guardó especial.

El regidor d’Esports, Pau Bosch, va felicitar els organitzadors pel bon resultat obtingut i per la il·lusió i dedicació amb què han treballat durant les últimes setmanes per a assegurar l’èxit de la segona Sant Silvestre. “Hem sabut mesclar el vessant festiu de la carrera amb el vessant competitiu per a reivindicar la importància de l’esport també en les èpoques assenyalades de l’any. Des del consistori d’Almussafes continuarem oferint tot el nostre suport a les pròximes carreres per a disfrutar, tots junts, de l’exercici i el Nadal”.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel propi consistori


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.