El més menuts gaudeixen del triesport a Sueca aprofitant les vacances de Nadal

El més menuts gaudeixen del triesport a Sueca aprofitant les vacances de Nadal

Els xiquets i xiquetes de Sueca han gaudit de tres jornades d’esport i diversió, nomenades Triesport,organitzades per l’Ajuntament de Sueca junt amb la Regidoria d’Esports, en estes dies de vacances nadalenques.

Es tracta d’un tipus de competició dirigida a benjamins, alevins i per primer any, infantils també,  i com ja digué el regidor d’esports, Vicent Baldoví a l’acte de cloenda d’estes jornades, “els pròxims anys també es contarà amb la participació dels infantils”.

Cada jornada estava destinada a un esport diferent, el primer dia es va jugar a futbol sala, el segon va estar dedicat a l’handbol i el tercer i per finalitzar estes dies  d’esport, va estar destinada a una nova modalitat, el colpball. Els equips no podien tindre menys de 7 membres i obtenien més punts si es tractava d’equips formats per xics i xiques. S’enfrontaren tots contra tots, de la mateixa categoria, i tots els xiquets i xiquetes tingueren un diploma perquè recordaren estes jornades i cada equip va tenir la seua copa.

Cal destacar la participació dels alevins, a més el regidor d’esports ha volgut recalcar que “es tracta d’unes jornades on el menuts s’ho passen d’allò més be, proven nous esports i coneixen a més xiquets del municipi”.

Ajuntament de Sueca

Fotografia difosa pel propi consitori


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.