Miguel Asins i Pau Linares es proclamen campions de l’Obert d’Escacs d’Almussafes

Miguel Asins i Pau Linares es proclamen campions de l’Obert d’Escacs d’Almussafes

Els escacs s贸n un esport consolidat a Almussafes de la m脿 dels ja habituals tornejos que acull el Centre d’Informaci贸 Juvenil (CIJ) any rere any. La celebraci贸 del XVIII Obert d’Escacs del municipi, que es va dur a terme durant els dies 28 i 29 de desembre per la vesprada, va reunir a un total de 31 jugadors, 25 de la categoria infantil i 6 de l’absoluta.

Despr茅s de superar, sota les normes de la Federaci贸 Internacional d’Escacs i el control per part de personal titulat, les distintes rondes classificat貌ries disputades en les pr貌pies depend猫ncies del CIJ, Pau Linares se va proclamar vencedor en la categoria absoluta i Miguel Asins va encap莽alar la classificaci贸 en la sub12. A m茅s, el podi de la categoria absoluta es va completar amb 脕ngel Sanchis i 脕ngel Ricardo Barber谩n, segon i tercer, respectivament. Quant a la infantil, la plata va ser per a Mateu Part i el bronze per a 脕lex R贸denas.

L’edil de Joventut, Davinia Calatayud, va assistir a l’acte oficial d’entrega de premis i va donar l’enhorabona als guanyadors durant la clausura del campionat, que es va celebrar en el propi CIJ, seu del torneig. 鈥淓sperem poder continuar amb este obert anual per molt de temps, perqu猫 amb esta competici贸 es promocionen els jocs de taula i s’evita la seua extinci贸 en una societat en qu猫 cada dia els dispositius digitals tenen un major pes鈥, va apuntar.

A m茅s d’entregar els corresponents reconeixements als tres primers de cada categoria, l’organitzaci贸 va sortejar diversos lots de material did脿ctic entre els inscrits i els va animar a continuar gaudint d’esta activitat que l’Ajuntament espera tornar a convocar amb un gran 猫xit de participaci贸.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel propi consistori


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.