Rosa Maria Salvador guanya el Concurs de dolços de Nadal de l’Ajuntament de Favara

Rosa Maria Salvador guanya el Concurs de dolços de Nadal de l’Ajuntament de Favara

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Patrimoni va organitzar el passat 23 de desembre el II Concurs de dolços nadalencs.

pastisseria-nadal-favara-2016-2

Participants i autoritats locals

Els participants havien d’elaborar un dolç nadalenc tradicional amb matèries no precuinades. Es faria constar en el full entregat el títol, els ingredients i procés d’elaboració.

El jurat encarregat de puntuar els dolços va estar a carreg de diferents membres de les associacions de Favara com “Ames de casa Tyrius”, membres de les associacions de majors de “UDP Favara” i “Amics i pensionistes”, un cuiner professional i representants del forns del poble.

Tot ells varen ser els encarregats de puntuar el sabor, aroma, presentació, la tradició, la textura i l’elaboració cadascun dels dolços presentats. No ho va tindre fàcil el jurat per la qualitat dels dolços i va decidir entregar el primer premi a Rosa Maria Salvador que va elaborar pastissets de moniato.

El segon premi va recaure en Imma Nicolau amb “Ouet Nevat” i el tercer premi va recaure amb Demelsa Cortes amb “Panets de Torró”.

Els premis valorats amb 100€, 75€ i 50€ en vals de compra, varen ser ben rebuts per les guanyadores amb els quals van poder realitzar les compres nadalenques en els comerços d’alimentació de Favara.

Regidoria de Patrimoni


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.