Els patis dels col·legis d’Almussafes també obrin aquest Nadal com a zones d’oci

Els patis dels col·legis d’Almussafes també obrin aquest Nadal com a zones d’oci

Des del passat mes d’octubre, els patis dels CEIP Almassaf i Pontet d’Almussafes obrien les seues portes fora de l’horari escolar perquè els xiquets de la localitat pogueren utilitzar-los per a jugar i practicar esport. El servici estarà disponible també durant el Nadal 2016. De fet, demà dia 23, les jornades del 27, 28, 29 i 30 de desembre, així com el 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 14 h. i de 16.30 a 19.30 h., els xiquets podran disfrutar d’estos espais d’oci, que compten amb servici de consergeria i de neteja de l’espai.

Encara que els centres educatius suspenen l’activitat lectiva des de demà divendres 23 de desembre i fins el 6 de gener, el consistori d’Almussafes ha decidit que els patis dels dos centres d’infantil i primària, Pontet i Almassaf, continuen sent zones de recreació per al col·lectiu de xiquets d’Almussafes durant les vacacions de Nadal.

“Els pares ens han manifestat la seua satisfacció per esta iniciativa, ja que brindem als seus fills un espai segur on disfrutar d’un temps d’oci saludable i pròxim a l’entorn educatiu”, destaca el regidor d’Educació, Pau Bosch.

A més de complir amb la seguretat, ambdós àrees compten amb pistes especialment habilitades per a practicar esport i disposen de banys, tres aspectes que asseguren una gran afluència de públic durant el període d’obertura dels mateixos.

Atés que els xiquets disposaran de vacacions, des de l’Ajuntament d’Almussafes se’ls invita a visitar els Centres d’Educació Infantil i Primària Pontet i Almassaf els dies 23, 27, 29 i 30 de desembre, i també el 2, 3 i 4 de gener, tant en horari matinal com vespertí. Pels matins, les dos zones de recreació obriran portes entre les 10 i les 14 hores, i a les vesprades, entre les 16.30 i les 19.30 hores.

En les esmentades instal·lacions, els usuaris poden jugar al bàsquet i al futbol o practicar qualsevol altre tipus d’esport o joc, a més de poder circular amb bicicletes, patins o patinets. A més, han de respectar algunes indicacions com el fet de poder consumir tot tipus d’aliments, excepte aquells fruites seques que embruten l’espai.

Tal com ocorria des que es va posar en marxa el servici a l’abril del 2015, un conserge s’encarregarà de controlar el compliment de les normes i d’assegurar la neteja de l’espai i dels banys.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel mateix consistori


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.